Szerintetek meilyik a jobb? Android vagy IOS
Az iOS kifogyott az ötletekből. Igazán érdemi fejlesztések az eleje óta nem voltak csak plusz funkciókat kapott maga a készülék és néhány plusz funkciót a telefon. Az utóbbi időben pedig már az androidból vettek át ötleteket (kénytelenek voltak).
Az Android pedig közben a lefagyogatos Froyotól igen messze eljutott. Lassan a Google egybeszántja a hatalmas webes szolgáltatásgyűjteményét és a legösszetettebb felhő alapú (vagyis a legkiterjedtebb szolgáltatásokat nyújtó) rendszerrel büszkélkedhet.
Mellesleg elhozta az embereknek ugyanazt a kényelmet amit az iOS. Lassan itt lesz az ideje hogy az iPhone is megújuljon kicsit. Ráfér... Na majd az új októberben! Igaz?
Mellesleg igen a WP8 az amit én is várok. Nagyon meggyőző.
De az igazság ahogy már írtam is még a Blackberry bénázása is izgalmasabb mint a +2 incs a kijelzőhöz feuture az Aplletől... No comment.
Egyértelműen Android!
De a világon ez a legjobb!!!!
Relatív.
Mindkettőnek van előnye és hátránya, embere válogatja.
Én iOS-t használnék hamar diliházban kötnék ki, de megértem, ha valaki megelégszik vele és az tetszik jobban neki.
Aki az egyiket vagy a másikat fikázza viszont mind idióta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!