Melyik a jobb a Samsung Galaxy mini vagy pedig a Sony Ericsson Xperia X8?
Figyelt kérdés
miért jobb és miért nem? NEM ÓCSÁROLÁST SZERETNÉK HANEM RENDES VÁLASZOKAT!!!2012. aug. 24. 10:50
1/10 anonim válasza:
Az X8 jobb, de egyiket se szabad már venni, nagyon elavultak.
2/10 A kérdező kommentje:
de mivel jobb az x8as? egyébként nekem is az tetszik :)
2012. aug. 24. 11:31
3/10 anonim válasza:
Kijelző, óriási a különbség. Hardveresen szinte ugyanaz a kettő, a Sony talán gyorsabb egy fokkal, főleg főzött rommal. De mondom, egyiket sem éri meg venni. Ha mindenképp kell valamelyik, akkor X8, legfeljebb 15 ezerért. Többet semmiképp nem ér.
4/10 A kérdező kommentje:
értem köszi a válaszokat :)
2012. aug. 24. 14:44
5/10 anonim válasza:
x8 egyértelmű.nekem is x8 as van,semmi gondom nincd vele.barátomnak viszont a 2 hónapos gm el gondjai vannak. szemem előtt is lefagy.(az övéÖ
6/10 A kérdező kommentje:
és te hol vetted?
2012. aug. 25. 14:01
7/10 Chicharito19950318 válasza:
én semelyiket nem választanám x8am volt, de naon nem jo de a galaxy se jobb nála....
8/10 anonim válasza:
Galaxy mini... a jobb.. 2.3 as droidja van és van benne multy-touch.
X8-ba csak 2.1 es a droid és one touch.
9/10 anonim válasza:
Anyukámnak X8-a, nekem galaxy minim van. Jó a galaxy mini de az is fontos hogy neked milyen kell mire használnád, nekem már az édeskevés, de az én vagyok:D
10/10 A kérdező kommentje:
netezés zene halgatás max 1kis játék kb ennyi
2012. okt. 19. 22:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!