Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Sony xperia sola vagy samsung...

Sony xperia sola vagy samsung galaxy advence?

Figyelt kérdés

samsung:

[link]

sony:

[link]

egyik telefont szeretnem megvenni de nem tudom hogy melyiket:(

a sola picit olcsobb ,de gyengebb aksi,nincs elolapi kamera es kisebb a kepernyoje

2012. aug. 23. 22:54
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

A legkevésbé sem érdekel az életkorod, te ütöttél meg rossz hangnemet, viseld a következményeit, kisfiam.

És tanulj meg szöveget értelmezni is, valós pixelsűrűségről beszéltem - amit már korábban leírtam, hogy 66%-a a specifikációban megadottnak.

2012. aug. 24. 23:29
 22/23 anonim ***** válasza:
0%
Engem nem igazán érdekel, hogy itt sírsz ez miatt. Nemkell semminek a következményét viselnem, mert nem történt semmi. Te vagy az idegbeteg, aki ez miatt szinte a falba veri a fejét.
2012. aug. 24. 23:58
 23/23 anonim ***** válasza:

Most a vitán kívül, tapasztalatból leírom a véleményem a solával kapcsolatban:

A "gyenge akksi" szerintem nem olyan eget rengetően gyenge. Minden telefon lemerül hamar, ha egész nap nyomkodod. Az előlapi kamerával kapcsolatban meg jó kérdés, hogy kihasználnád -e. Ha csak azért kell, hogy legyen, akkor értelmetlen. Ha videotelefonálni is akarsz, az már más. A képernyőről pedig annyit, hogy véleményem szerint nagyobb nem is kell. Nekem solám van, a kijelző pontosan kézre áll, szép képet ad, nem pixeles, kellően nagy. Szerintem perfekt. Fogtam már ilyen 4" -os Samsungokat, így visszagondolva szerintem nehezebb kezelni őket, a 3,7" viszont pont ideális. Én a helyedben a solát venném, még ha kevesebb RAM van benne, akkor is. Bőven elég az 512 MB, az ICS sem fog küszködni vele.

2012. aug. 26. 21:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!