Sony xperia sola vagy samsung galaxy advence?
samsung:
sony:
egyik telefont szeretnem megvenni de nem tudom hogy melyiket:(
a sola picit olcsobb ,de gyengebb aksi,nincs elolapi kamera es kisebb a kepernyoje
A Mini-é tényleg nagyon pixeles volt. De videótesztekben nem tünt ennyire borzalamasnak, meg nem is mondtak ilyeneket mint amit álítasz. Persze nem láttam még lehet neked van igazad :) De ha választanom kéne csábítóak az Advance pluszjai. De elgondolkoznék rendesen melyik legyen. Erre fele inkább azt látom hogy mindenki a Sony-t ajánlja szinte minden árkategoriában.
És hallottam valami olyasmit hogy más gyártok sokkal többet kihoznak ugyanolyan hardwerből mint a Samsung, ez persze nem tudom mennyire igaz!
Na erről beszéltem, bedőltök a hangzatos neveknek, és nem is tudjátok, mi van mögötte.
Ezért rossz:
Egy pentile-os kijelzőben ugyanolyan névleges felbontás mellett 33%-kal kevesebb szubpixel van, tehát az imént sztárolt Advance pixelsűrűsége gyakorlatilag 155 ppi - ergo rosszabb, mint az Ace. Csak ezt nyilván nem fogják beleírni a specifikációba.
Plusz egy beszédes kép:
Pedig ez már az eggyel jobb, qHD amoled...
Ennyire nem lehetsz idióta ember.. Mikor nézed azt a rohadt kijzőt ilyen közelről??
Igen, a pentile más elrendezésű. De ez kis érdekel? Egy értelmes átlagember nen teszi rá a szemét a kijelzőre, és nem úgy nézi a megjelenítőt. Akkor most mi a probléma? Talán az, hogy SGS kijelzőt nem láttál még élőben, vagy volt szerencséd, s igen, de erre a linkre hivatkozol ősidők óta. a hd-s amoledekkel nincs semmi probléma, akkor mit akarsz itt? Bebizonyítani, hogy te vagy a linkelés mestere itt? Ha szavakkal nem tudsz meggyőzni valakit akkor inkább hagyd, és ne a linkjeiddel foglalkozz..
Úgy látom kiszabadultak a samsung fanok.
Én a solara szavazok, az indokot meg már Jolinar leírta.
@09:09
Ejnye kisfiam, vegyél vissza az arcodból, de nagyon gyorsan, én is normálisan szóltam hozzád, tőled is elvárom. Ha nem tűnt volna fel, 4 hozzászóláson keresztül soroltam fel az érveimet, az, hogy nem tudsz olvasni, már nem az én hibám. És az sem, hogy neked nem szúrja ki a szemed a pentile, nekem még az S3 kijelzője is feltűnő, pedig nem 2 centiről szoktam telefont nézegetni (nem is csoda, annak is csak 201 ppi a valós pixelsűrűsége).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!