Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Sony xperia sola vagy samsung...

Sony xperia sola vagy samsung galaxy advence?

Figyelt kérdés

samsung:

[link]

sony:

[link]

egyik telefont szeretnem megvenni de nem tudom hogy melyiket:(

a sola picit olcsobb ,de gyengebb aksi,nincs elolapi kamera es kisebb a kepernyoje

2012. aug. 23. 22:54
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Valójában a szoftverben rejlik a Sola igazi fölénye, mivel a Sony gyári romjai nagyon jól optimalizáltak, ellentétben a Samsunggal, akik bevallottan nem foglalkoznak vele. Viszont az Advance kijelzője tényleg a kijelzők legalja, nem tudom, mikor fogynak már ki belőle. Nálam a Galaxy Minivel szerepel egy lapon, isten bizony, az Ace kijelzője még emészthetőbb, pedig az se egy matyóhímzés.
2012. aug. 23. 23:49
 12/23 anonim ***** válasza:
A régi Xperiák meg melegednek állítólag jobban.. :D Igaz, de legalàbb ICS.. Jolinar mindigis a design és a kijelzők híve marad. :D Az S3nál sem látszik semmi pixel, mégis xarozza h pentile.. Pedig direkt azért is megvizsgáltam. Oké, hogy 480x800, de nem mindenki születik profinak, és majd szidná a pentile-s kijelzőket..
2012. aug. 23. 23:56
 13/23 anonim ***** válasza:

A Mini-é tényleg nagyon pixeles volt. De videótesztekben nem tünt ennyire borzalamasnak, meg nem is mondtak ilyeneket mint amit álítasz. Persze nem láttam még lehet neked van igazad :) De ha választanom kéne csábítóak az Advance pluszjai. De elgondolkoznék rendesen melyik legyen. Erre fele inkább azt látom hogy mindenki a Sony-t ajánlja szinte minden árkategoriában.

És hallottam valami olyasmit hogy más gyártok sokkal többet kihoznak ugyanolyan hardwerből mint a Samsung, ez persze nem tudom mennyire igaz!

2012. aug. 24. 00:02
 14/23 A kérdező kommentje:
mit jelent az hogy pentile kijelzo?miert rossz?
2012. aug. 24. 00:19
 15/23 anonim ***** válasza:

Na erről beszéltem, bedőltök a hangzatos neveknek, és nem is tudjátok, mi van mögötte.

Ezért rossz:

[link]

Egy pentile-os kijelzőben ugyanolyan névleges felbontás mellett 33%-kal kevesebb szubpixel van, tehát az imént sztárolt Advance pixelsűrűsége gyakorlatilag 155 ppi - ergo rosszabb, mint az Ace. Csak ezt nyilván nem fogják beleírni a specifikációba.

Plusz egy beszédes kép:

[link]

Pedig ez már az eggyel jobb, qHD amoled...

2012. aug. 24. 07:10
 16/23 anonim ***** válasza:
0%

Ennyire nem lehetsz idióta ember.. Mikor nézed azt a rohadt kijzőt ilyen közelről??

Igen, a pentile más elrendezésű. De ez kis érdekel? Egy értelmes átlagember nen teszi rá a szemét a kijelzőre, és nem úgy nézi a megjelenítőt. Akkor most mi a probléma? Talán az, hogy SGS kijelzőt nem láttál még élőben, vagy volt szerencséd, s igen, de erre a linkre hivatkozol ősidők óta. a hd-s amoledekkel nincs semmi probléma, akkor mit akarsz itt? Bebizonyítani, hogy te vagy a linkelés mestere itt? Ha szavakkal nem tudsz meggyőzni valakit akkor inkább hagyd, és ne a linkjeiddel foglalkozz..

2012. aug. 24. 09:09
 17/23 anonim ***** válasza:

Úgy látom kiszabadultak a samsung fanok.

Én a solara szavazok, az indokot meg már Jolinar leírta.

2012. aug. 24. 09:44
 18/23 anonim ***** válasza:
a samsung gyari romjai egytol egyig szemetbe valok meg pl a galaxy w-re sincs meg ics pedig elbirna.....sony centerben en meg mar ics-el futo solatlattam
2012. aug. 24. 10:35
 19/23 anonim ***** válasza:

@09:09

Ejnye kisfiam, vegyél vissza az arcodból, de nagyon gyorsan, én is normálisan szóltam hozzád, tőled is elvárom. Ha nem tűnt volna fel, 4 hozzászóláson keresztül soroltam fel az érveimet, az, hogy nem tudsz olvasni, már nem az én hibám. És az sem, hogy neked nem szúrja ki a szemed a pentile, nekem még az S3 kijelzője is feltűnő, pedig nem 2 centiről szoktam telefont nézegetni (nem is csoda, annak is csak 201 ppi a valós pixelsűrűsége).

2012. aug. 24. 10:43
 20/23 anonim ***** válasza:
0%
Kisfiam.. Hm.. valaki nagyon nincs tisztában a másik életkorával. Ezt szeretem, mikor idegenek dobálnak idegeneknek olyan szavakat, ami a másikra teljesen nem vonatkozik. Minek vegyek vissza? Nem vagy az apám, hogy itt parancsolgass.. Főleg nem te. Olvasni tudok, de nem láttam értelmes érveket. Mi tűnik fel rajta? A kerekítésnél sem látszódik 1pixel sem. Hiába pentile. Rákerestem, és 306ppi-t írnak sok helyen.. Fura..
2012. aug. 24. 22:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!