Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Szerintetek milyen előfizetéss...

Szerintetek milyen előfizetéssel éri meg a legjobban iPhone 4S-t vásárolni?

Figyelt kérdés
2012. aug. 23. 20:11
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
igen, fontos, hogy csakis személyesen. a minap láttam hardveraprón egy póruljárt embert, aki segítséget kér: [link] szóval postán semmiképp nem szabad, még utánvéttel sem. Előfizetéssel meg szerintem semmi nem éri meg, ha utánnaszámolunk, mire letelik a hűség, majdnem a dupláját is kifizeted, és itt nem az a lényeg, hogy úgyis elhasználod, hanem ha a hűség idő alatt oda jutsz, hogy váratlanul nem lesz pénzed, akkor meg megy a tiltás meg az egyéb dolgok. Bár én hardveraprón vettem az én iPhone-om, a legbiztosabb, ha beszéljukmac.com aprós oldalán lenne a legbiztosabb, ott talán kevésbé vannak ilyen emberek.
2012. aug. 23. 22:30
 22/26 bp1985 ***** válasza:
Ha IPhone kell, akkor ne sajnáld a pénzt. A relax 500 meg elég drága, ahhoz képest hogy nekem a telenornál 5 az előfizum, és nem 26,5 ft-ért beszélek, hanem 20-ért. Sms is olcsóbb.
2012. aug. 23. 22:34
 23/26 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! Mentek a pluszok!

ma 22:30: Rendben. Akkor majd szétnézek ott is. Köszi!

2012. aug. 23. 22:39
 24/26 anonim ***** válasza:

Egy dolgot ne hagyj figyelmen kivul es ez most nagyon fontos, ha nem akarsz porul jarni.

A hasznalt, t-mobil fuggo, elado keszulekek nagyon nagy reszet le fogja tiltani a szolgaltato.. Azert adjak el ezeket, hogy ebbol is penzhez jussamak..

Nem azert tiltjak oket, mert lopottak, hanem mert nem birjak fizetni a szamlat vagy alapbol azert vettek az iphone-t, hogy eladjak, szamla nem fizetese mellett. A szolgaltato meg nem rogton tilt, kb 2 honapig turelmes.

Ne dolj be mindenfele buta igereteknek, pl hajlamosak ezzel megnyugtatni az embert: aranykartyara vasarolt, ceges elofizetes, ezereve ez a szamom, nem kotottem ra husegnyilatkozatot.

A fentiektol foggetlenul a tmobil KIZAROLAG a domino kartyas iphone-okat nem tiltja.

2 ismerosom is megszivta mar neten vett iPhone-al. Egyik meg mindig pereskedik.

Vigyazz.

2012. aug. 24. 06:02
 25/26 anonim ***** válasza:
igen, ez a probléma, hogy hiába van adás-vételi, akkor is jó esetben 1 év, mire a bírósági ügy lezárul, és akkor se biztos, hogy eredményes lesz.
2012. aug. 24. 07:04
 26/26 A kérdező kommentje:
Rendben! Ezt nem is tudtam...Köszönöm!
2012. aug. 24. 09:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!