Vélemények erről a telefonról? Meg a 2 GB hány zenének felel meg? (bővebben lennt+link)
Figyelt kérdés
tehát hány zene fér rá úgy kb.
akinek van ilyen telefonja elégedett vele???
köszönöm (:
[link] erről lenne szó
2009. júl. 24. 19:29
1/7 A kérdező kommentje:
senki se ír ??? :(
2009. júl. 24. 20:17
3/7 A kérdező kommentje:
eddig eljutottam kb de azért nagyonszépen köszönöm! (:
méég valakii :)) szeretnék többet megtudni akinek van ilyen azoknak a tapasztalatuk...milyen képeket csinál stb lehet cserélni a hátlapját is? előlappal mivan? vagy h értik h lehet cserélni a nokia.hu -n sok info van de nekem kevés xD olyan embereknek a véleményük többet ér akiknek van is (: kösziii
2009. júl. 24. 20:34
4/7 anonim válasza:
Először is nem irtál telefon típust. Másodszor, nekem 2 GB kártyám van kb. 70-80 zene van rajta, pár kép, és kb. 30-40 kisfilm mpg4es formátumban.
5/7 A kérdező kommentje:
ottvan a link ...:S és még a linkbe is benne van h milyen telefon... (nokia 7610 supernova)
2009. júl. 30. 19:04
6/7 anonim válasza:
Javaslom a: www.mobilguru.hu-t, meg vannak egyébb fórumok is, ha a google-ba beütöd, bisztos találsz rögtön.. :D! Sok sikert!
7/7 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen ez a forumos dolog még nem is jutott eszembe :D:D húú de h*lye vagyok én ezzel kellett volna kezdenem..:D:D
2009. aug. 2. 22:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!