Aki ért hozzá nagyjából. Melyik telefont válasszam?
A telenort tuti nem választanám. az a leg rosszabb szerintem. háth akkor már inkább az LG ha ilyen árkategóriában kell maradni.
De amugy legjobb telefon a Nokia N8 ^^
Jajj, és jajj. Két ilyen "értelmes" válasz után olvass egy olyat is amibe szorult egy kis logika is.
A Huaweit érdemes választani, elsősorban a lényegesen jobb kijelző miatt. A jelenleg kapható készülékek közül az L3 rendelkezik a legkisebb ppi-vel, egész pontosan 125-tel, ami botrányos, gyakorlatilag olvashatatlan. Hardveresen az L3 erősebb 128 megabyte rammal, csak ugye a szokásos LG-s trehány optimalizálás miatt még így is lassabb mint az Y300.
LG-t a Samsunghoz hasonlóan csúcskategória alatt el kell felejteni. Egész konkrétan a 4X HD-n kívül nincs értékelhető készülékük a piacon.
Áruld már el nekem, hogy melyik Samsungnak a másolata az Y200? Vagy, hogy egy ugyanolyan olyan műanyaból és üvegből készült LG miért bírná jobban az esést? Felfogja a logója?
És megakad egy 25 ezres telefon? Ne, tényleg? Hát pedig egész eddig azt hittem, hogy a százezres ketyerék csak viccből vannak.
Szerintem a kérdező is tudja, hogy ennyiért csodát várni nem szabad, ugyanúgy fog akadni az LG és a Huawei is. De a Huaweien az általános működés lényegesen folyamatosabb. Volt már a kezemben mindkettő, tudom miről beszélek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!