Nem tudom melyiket válasszam sony tablet s vagy sony tablet p? indokokat is kérek
szerintem elég látványosan más a kettő ahhoz, hogy el lehessen dönteni melyiket fogadod el jobban.
A P felezett képernyős összecsukható megoldása egy egyedi ötlet, de a zsebedbe így sem tudod kényelmesen eltenni, táskában pedig a lapos sem olyan zavaró. Maximum kisebb női táskában, de egy hetes tablettel lehet jobban járnál még így is.
Könyvet olvasni a hajlított megoldása miatt azonban briliáns. Tényleg olyan mint egy könyv. Nagyon jól bővíthető és csatlakoztatható más eszközökhöz (ez igaz a Sony többi termékére is)
A Sony S tabletjének egyedi kialakítása (egyik oldalára esik a súly jelentős része) egy nagyon okos húzás. Tényleg jóval könnyebb fél kézben megtartani. ilyen alapon ez a 10es tabletje egy jó húzás viszont én inkább Asus Transformer Prime az amit választanék akkor már. Ennek oka a dokkolható billentyűzet és a hihetetlenül jó üzemidő. Mindemellett egy remek gép ez is. Főleg akkor ajánlom ha egy kis hordozható számítógépre van szükséged, mondjuk a munkádhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!