Egyből iphonera váltani nem túl gyors?
Csak tudnám, miért 200ezres készülék az i4S..
Apple.hu-n nézd már meg mennyi.
Köszi a válaszokat nézegettem neten is az androidrol én úgy gondolom h iphone 4S 200 körül van míg egy sony Ericcson arc ami nekem bejön az 90 körül van. sgs3 nem tetszik mert túl nagy nehezen fér zsebbe bár jól sikerült telo.
amúgy a sony e. arc ról mit gondoltok, mi a véleményetek?
jaja :D de a srácnak már megértette a lényeget almafa barátunk :) Jóval olcsóbban megkapja ugyanazt az élményt. Nagyobb választék nagyobb szabadság... és képzeld. Nem akad az android! (bár ezt mintha már elmondtuk volna. Ennyi erőből az iphoneon meg soha nincs térő ha megfogod mert leárnyékolod. Látod ez is hülyeség) A froyo óta nem nagyon volt rá példa (leszámítva pár kínai készüléket viszont egy iPhone árából akár egy egész lakótelepet elláthatsz ilyen készülékkel. Azért az sem egy kategória). Hagyjuk már ezt a hülye kardoskodást.
Jó telefon, erős ...stb. Nem vitatja senki. De törékeny és szinkronkliens függő plussz piszokdrága.
Kedves kérdező. Ahogy nézem a kompakt cuccokat helyezed te is előtérbe nem a gigaherceket meg a nyálcsorgatást egy márkára. A Sony Xperia GO-ról mi a véleményed. Csak mert említetted a zsebben hordozást, szerintem lehet hogy neked sem utolsó szempont, hogy mennyit bír ki a telefon. A GO pedig nagyon bírja a strapát (75be kerül kb) teszteken kocsival mentek rajta keresztül, medencébe kacsáztatták, tűzoltók vízágyújával kínálták telibe...stb. Bírja a kicsike. Persze egy normális tag ilyent nem tesz a telójával, de láttam már szentségelni embereket mert kiborult a pohár a telefon mellett vagy eleredt az eső. Illetve (ha már üvegtelefonokról is szó esett) lepottyant véletlenül a drága készülék. Akkor lehet legörbült szájjal simogatni a telefont, de ez már nem segít rajta többnyire (egy bizonyos készüléken különösen nem). Gondold meg ezt is.
Mivel elég aktív életet élek nekem ez a szempont fontos. Nem erőltetni akarom mert hardverileg középkategória a GO de nekem kb mindent megér, hogy nem lesz baja + ez is tud mindent amit a többiek.
:D ha meg 50 dolcsis Outer boxba csomagolod akkor nyugodtan vagdoshatod a falhoz is. Hajrá
A lényegen nem változtat. De lassan írom, hogy jobban felfogd: Jóval kedvezőbb áron megkapod az androidos készüléket, ami pont ugyanazokat a dolgokat fogja tudni mint az iPhone csak más rendszeren, ami pont úgy akad drámaian ahogyan az iPhone eldobja a térerőt ha megfogod.
Értsd: Nem látsz valóban észrevehető/érzékelhető különbséget. Különösen nem ha egy s5230masról váltasz.
Bármennyire fáj is te kifizettél egy kisebb vagyont, hogy felszállhass ugyanarra a vonatra. Igaz mindketten első osztályon utazunk legalább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!