Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Egyből iphonera váltani nem...

Egyből iphonera váltani nem túl gyors?

Figyelt kérdés
androidos telom sem volt csak most van 1 hónapja s5230 -asom ennél jobb telom nem volt. nem lenne kicsit gyors iphonera váltani?
2012. aug. 22. 22:00
1 2 3 4 5
 11/50 anonim ***** válasza:
7%

1-et értek a mérnök úrral!

Ne adj almáért ennyit, mert túl van árazva!

Vagy ha van ennyi pénzed akkor S3 vagy One X!

2012. aug. 23. 00:16
 12/50 anonim ***** válasza:
10%
Igen.. Sok Apple júzer leginkább 12éves hülyegyerek, aki írni sem tud, de már védi a készülékét, mert számukra az Apple az ISTEN.
2012. aug. 23. 00:33
 13/50 anonim ***** válasza:
90%

Bihihi csak szánakozni tudok a sok csóró-lúzer zöldrobotos vicc-emberen:)

Gyerekek, sok, nagyon sok ember azért vesz iphone-t, mert:

-minőségi készülék

-gyors, stabil (!!!!!) szoftver

-nem kell rá vírusírtó:P

-jobb, több minőségi program érhető el rá

De persze a sok romcserélő stb kocka-arcnak ezeket hiába is magyarázza az ember, ők arra izgulnak, hogy 4+1 magos prociiiii és antutu benchmarkban huúú de sok pontszámot ért el a zúj androidos csoda:)))

Nekem ezeknél a marhaságoknál sokkal fontosabb, hogy a telefonom ne lassuljon be, ne zabálja le valami progi az akkut a zsebemben, mert urambocsá' nem zártam be.. Kollégám SGS2-jét rendszeresen nem lehet felvenni, ha hívják, fakultatíve újra is indul.. Másik srác htc-jén hol indulnak a programjai, hol nem.. Cserébe legalább naponta 2x újraindul neki:))

Android.. Isten ments tőle.

2012. aug. 23. 06:36
 14/50 anonim ***** válasza:

Túlárazott az iphone?:)) végülis igen, bár érdekes módon a samsung és a htc sem átallott ugyanannyiért, esetleg kicsivel többért piacra dobni a csúcsmodellüket:)

Viszont ameddig egy androidos szutyok durván veszti az értékét, egy iphone nem:) már ha az ember el akarja adni (pl ha megtetszik neki a legújabb:))

Végülis a Maybach is túlárazott, mert egy Opel is elvisz A-ból B-be..

2012. aug. 23. 06:43
 15/50 anonim ***** válasza:
100%

Idióták :D

Nem túl gyors iPhonera váltani ahogy írták is nem kell hozzá pilótavizsga. Ami az okostelóval gond lehet (az elsővel egy nokia 5800assal én is megjártam) hogy felmegy a netre és ha nincs rá semmid elég gyorsan leszívja a pénzed. Figyelni kell a beállításokra, mert a frissítgetések kegyetlenek tudnak lenni :D.

Egyébként a roppant fontos stabilitás/minőség/gyorsaság szentháromsághoz annyit hozzátennék, hogy a lassú régi 5800as még mindig tud mindent amit ténylegesen használok egy ilyen telefonban ma már (igaz azóta váltottam én is)

Az első pár héten még izgi, aztán egyre inkább azt veszed észre, hogy nem érdekelnek olyan "hasznos" funkciók mint a HD filmek lejátszása, vagy a szuper játékok (amit már 10 éve sem raktunk volna a PC-nkre fel mert olyan ocsmány fantáziátlan) stb. A többi funkcióhoz pedig nem kell teljesítmény.

Ami az iphoneban negatív dolog az az, hogy valóban zárt. Vagyis nem nagyon fogod tudni mással használni mint a saját gépeddel ahová felraktad a szoftvereidet neki és szinkronizálgatni tudod (ez mondjuk jól megy neki) de nem tudod a kártyát kikapni belőle és gyorsan rátolni a zenéid vagy a haverét. Ez a rész engem nagyon zavart mindig is. De van akinek olyan ez mintha azt mondod, hogy télen hideg van nyáron meleg. + az iphone még nem adott ki strapabíró telefont ami azért néha le szokott esni :D .

Az S5230as után bármi egy mennyország lesz, azt előre leszögezem. Borzalmas az a badás sammsung. Itt figyel egy mellettem, mostohaapámé. Nekem elhiheted.

Szerintem nem éri meg 100-200 ezer forintokat kiadni egy telefonért. Legyen az bármilyen fajta. És itt egyet értek azzal aki azt mondja olcsóbban kapsz android készüléket ami hozza az iphone szintet. Neked mg nincs felhalmozott nagy értékű app gyűjteményed sem egyik tábortól se. Ha iphone kell persze válaszd nyugodtan. Elleszel vele.

Használtam és használok sok készüléktípust. Lassan viszont lehet a tablet mellé egy buta telefont fogok használni, esetleg valami kicsinyített változatát az 5800nak :D a térkép még jól jön de másra minek. A tablet sem ipad már egy ideje.

Amit szerettem az apple termékeimben, hogy jó áron el lehetett őket adni még használtan is.

2012. aug. 23. 07:26
 16/50 anonim ***** válasza:
92%

Na látom itt is ki kell osztani a hülye apple hatereket...

''Ja, csak az ios sokkal lassúbb mint az android + az ios kötött! és inkább vegyen egy jó androidosat 70000-ért mint egy almát 120-ért''

Az iPhone 4 egymagos telefon , nem akad végképp , nem úgy mint az S2 , vagy vegyük a sokat emlegetett Xperia P -t (2 magos telefon) Elég sokat nyomogattam és IGENIS AKAD.

A kötöttség annyiban nyilvánul meg ,hogy nem tudsz témát változtatni , de ha annyira hiányzik akkor JB.

''2: Miért ne értenék hozzá? lássuk csak! 4 éve vagyok elektronikai mérnök + 2 évig dolgoztam a t-mobilnál ''

Na az ilyen embereket kell kivágni onnan! Ezek azok a nagyon okos emberek , akik aztmondják ,hogy úgysem fog összekarcolódni a GG-t ne vegyél rá fóliát , vagy töltsd 16 órát a Li-ion-os aksit , nemtudom ,hogyan vehettek fel már bocs...

''3: Te ki a f*sz-nak hiszed magad hogy így beszélsz velem mikor nem is ismersz + egy betűvel nem szóltam hozzád!

4: Csücske paraszt lennék???!!! Anyád hány éves korodban dobott ki az utcára? ''

Ezzel már ugyanarra a szintre süllyedtél mint ő aki leoltott , most te is kis 12 évesnek tűnsz

''5: Kérlek mond már el nekem te istenbarma, mivel jobb az alma a zöld robotnál???!!! ''

Stabilabb , nem akad , biztonságosabb használni , és nem dobál ki minden hónapban hibákat ...

''6: Miért fizessen többet egy divatos logó-ért, mikor feleannyiért, ugyan azt az eredményt kaphatja???!!!''

Közel sem kapja ugyanazt, megveheti a 4 magos csodatelefont , ami a 2 magos iPhone 4s teljesítményére képes. (de az már árban ugyanaz , v magasabb)

''Mellesleg, tanulj meg írni te fogyatékos!''

ez nem a helyesírás kategória

''Az SGS 2 is ugyan olyan minőségú mint az almás mobil 4 kijelző, kemerája a samsung-nak jobb. Soroljam még?!''

Az iPhone nak szebb képet készít a kamerája , nem minden az MP... , és az iPhone 4 kijelzője élesebb , (és szerintem sokkal szebb is , de ez relatív , kinek a pap , kinek a papné)

''10. válaszoló! ugyan ezt akarom elmondani, de ehelyett f*szfejeznek meg parasztoznak!''

Nem azért parasztoznak le , mert elmondod az álláspontodat , hanem azért ahogyan teszed.

''Igen.. Sok Apple júzer leginkább 12éves hülyegyerek, aki írni sem tud,''

Ezek mind a 2 oldalon megtalálhatóak

ÉS NEM TÚL gyors váltani ! MIVEL : az iOS -t a legkönnyebb kezelni a mobil OP -k közül , a legfelhasználóbarátabb.

Bátran ajánlom , 1 éve van iPhone 4 em és tökéletesen megvagyok vele elégedve!

2012. aug. 23. 09:34
 17/50 anonim ***** válasza:
5%
Ne vegyél Iphone-t! Felesleges.
2012. aug. 23. 10:37
 18/50 anonim ***** válasza:
Vegyél iPhone-t...amint már mondták, értékállóbb, igaz, hogy drága, de ha el akarod adni 1 év után, akkor nem kapsz szívrohamot, hogy közel a feléért tudod csak eladni, hanem max 20ezret vesztett az értékéből. Mellesleg mivel neked még nem volt okostelód, az is feltételezhető, hogy használni akarod, nem pedig piszkálni a rendszert...mellesleg ha használtan veszünk i4-et és SGS2-t, mindkettő azonos árban van, csak az egyiknek van egy nagy pixeles kijelzője, többet fogyasztó hardver, cserébe semmi óriási pluszt nem felmutató tudása, kivéve, ha inkább felvennél egy rossz hangminőségű 1080p-s koncertet, a teljesen jó hangminőségű iPhone-os 720p-s helyett...meg kb fél nappal sűrűbben kell tölteni, mint az iPhone-t...attól, hogy drága, van is egy-két érv mellette. És az SGS3 is túlárazott, mert hiába 4 magos, ha nem tudod mire használni...ugyanazt tudja mint az S2 egyenlőre...
2012. aug. 23. 11:15
 19/50 anonim ***** válasza:
56%
A 16GB os iphone 4 is 180 körül van újonnan.. már most 100 körül lehet kapni használtan.. szóval azt hiszem hogy nem 20 ezret vesztett az értekéből.. Ráadásul nemsokára jön ki az 5-ös, aminek hatására ismét csökkenek az árak. Szóval ha nagyon iphone-t akarsz venni akkor októbertől próbáld meg használtan, persze nézz olyat ami garanciás mert ha valami tönkre megy rajta akkor a gatyádat is ráfizeted... Mellesleg elég gyér képeket készít... Az akkumlátor is elég gyorsan lemerül ha nyúzva van a telefon..
2012. aug. 23. 12:03
 20/50 anonim ***** válasza:

''Mellesleg elég gyér képeket készít... ''

rohadt jó képeket készít már a 4 is , a többi telefonhoz képest...

''Az akkumlátor is elég gyorsan lemerül ha nyúzva van a telefon..''

Mint ahogyan minden okosteló , 1 napot simán kibír.Ha csak arra használod hogy , felmész a netre , lecsekkolod az emailed , megnézel pár videót youtuben, 2-3 órát halgatsz zenét naponta akkor kibírja 2 napot.

De ha még nem volt a kezedben akkor ne írj baromságokat róla....

2012. aug. 23. 12:14
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!