Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hogyan tudom leszedni az...

Hogyan tudom leszedni az mms-t a telefonomról?

Figyelt kérdés
Van egy Sony Ericsson K510i telefono és előtte vodafone-os voltam de már t-mobile-s vagyok és küldtek mms-t és nem szedi le mert, a vodafone-os beállítás van az mms-nél. Valaki letudná írni, hogy neki hogy van az mms-nél a beállítása? Sokat segítene!
2009. júl. 24. 12:06
 1/3 anonim ***** válasza:
Menj el egy T-Mobile-os üzletbe, és egy pillanat alatt beállítják neked az MMS-fogadást. Azt hiszem, a rendszerben tudja beállítani neked az ügyintéző.
2009. júl. 24. 12:28
 2/3 anonim ***** válasza:
Felmész a http: [link] oldalra, kiválasztod a K510i gyorshivatkozások menüből a Telefonbeállítások ehhez: Mobile Internet (WAP), MMS, E-mail menüpontot, követed az utasításokat. Sok sikert! ;o)
2009. júl. 24. 13:12
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindkettőtöknek.

Sajnos elkéstem már lejárt már nem nyitja meg a képeket!=(

2009. júl. 24. 14:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!