Szerintetek van értelme letiltanom a telefonom?
Miért nem mész be a mobil boltba hogy nem hoztak-e be BlackBerry-t egy éve? Ha szerencséd van és nem nagy forgalmú bolt, talán még emlékszik is, ha meg felírta az IMEI számát, akkor pláne szerencsés lehetsz. Talán megvan a számla, azon név stb.
De jelentsd be! Annyit megér, mert legfeljebb meglesz. Ráadásul, ha elhagytad akkor le kell adni a telefont a tanároknál. Vagy felhívni egy számot a telefonból. Így vagy úgy, de ellopta valaki. Jelentsd be! Ne matekolj ezen. Menj és jelentsd be a telefont. Bukjon a tolvaj!
Hát azt nem tudom, hogy melyik mobilos boltban adhatta le, csak van egy sejtésem.
Igazából, ha ellopták, akkor két osztálytársam közül az egyik lehet csak. Mert a telefon benne volt a tolltartómban, és ők kivették onnan játszani, aztán kicsöngettek, mindent elpakoltam, és kérdeztem, hogy hol a telefon, erre mondták, hogy már visszarakták a tolltartómba. Hazamentem, és akkor tűnt fel először, hogy nincs meg.
A két osztálytársam közül az egyik a haverom, nem hiszem, hogy ő volt, a másikról meg hallottam már olyat, hogy a kollégiumból ellopott egy cipőt, leadta bátyának, és osztoztak a pénzen. Azt gondolom, hogy ő lopta el a telefont, és ugyanígy pénzzé tette. De ha meg feljelentem, akkor az lesz, mint amit már mondtak, hogy egy olyan valakit vonnak felelősségre, aki csak megvette a telefont a boltból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!