Fel szeretném tenni a cyanogenmod9et. Ha véletlen nem jönne be, vagy valami hiba ütne be, hogyan tzudom visszatenni az eredeti 2.3.6ot?
Jelenleg 2.3.6om van. Felfogom tenni a cyanogen9et.
A boot menüben van egy olyan, hogy wipe data/factory recet
ami elvileg visszaállítja az eredeti 2.3.6ot ha véletlen valami nem jön össze. Ez működni fog? Hogy tudnám megoldani ha már fennvan a cyanogen mod hogy visszategyem az eredetit?
A ROM Manager kell neked. Itt van, hogy mit csinálj vele:
A backup az SD kártyán egy clockworkmod foldert, azon belül egy backup foldert. Ezen belül aktuális dátummal létrehoz még egy foldert, és ide fog mindent pakolni.
Igen ez az a program. Amit küldtél linket, ott beolvastam a qr kódot és az is ezt adta ki [link]
De csak egy sima menüt látok ebben a programban ami a képeken is van, egyáltalán nem hasonlít boot menüre, viszont ami ebben van backup rom az hibát ír ki :(
Megvan a program, tudom, hogy elvileg mit kéne vele csinálni. De folyton ezt a hibaüzenetet írja ki: An error occurred while attempting to run privileged commands!
De ebben semmi konkrét nincs arról, hogy mi a hiba...
Még egy picit kínlódok aztán keresek valami szakembert aki ért is hozzá :) Köszi szépen a segítséget :)
Az mindegy, hogy telefon, vagy tablet.
Az a baja, hogy nincs megrootolva. Ebben viszont sajnos nem vagyok jártas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!