Fel szeretném tenni a cyanogenmod9et. Ha véletlen nem jönne be, vagy valami hiba ütne be, hogyan tzudom visszatenni az eredeti 2.3.6ot?
Jelenleg 2.3.6om van. Felfogom tenni a cyanogen9et.
A boot menüben van egy olyan, hogy wipe data/factory recet
ami elvileg visszaállítja az eredeti 2.3.6ot ha véletlen valami nem jön össze. Ez működni fog? Hogy tudnám megoldani ha már fennvan a cyanogen mod hogy visszategyem az eredetit?
"A boot menüben van egy olyan, hogy wipe data/factory recet
ami elvileg visszaállítja az eredeti 2.3.6ot ha véletlen valami nem jön össze."
Nem, az nem azt csinálja, csak az összes általad letöltött app.-ot törli, meg meg az azok által létrehozott adatokat, rendszerbeállításokat állít vissza stb.
"Hogy tudnám megoldani ha már fennvan a cyanogen mod hogy visszategyem az eredetit?"
Akkor már csak úgy, hogy szerzel egy gyári rom-ot.
Mielőtt felteszed a CM9-et, ott ahol a wipe data/factory resetet látod, ott van egy backup is. Azt futtasd le, az csinál egy teljes mentést a telefonodról. Ezt tudod majd visszatölteni.
Ilyenek vannak a boot menüben:
reboot system now
apply update from sdcard
wipe data/factory reset
wipe cache particion
Szerintem rossz programot töltöttem le. Az a neve, hogy rom manager és egy kalap van a jelében. De van benne gy olyan, hogy Backup current ROM de az meg egy hibaüzenetet ír ki.
(an error occurred while attempting to run privileged commands) Valahogy nem akar összejönni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!