Android Jelly Bean vagy WP8?
A WP8 várhatóan nagyon jó lesz. Nézd meg a Microsoft multitask módszerét, vagy a billentyűzetét például.
Mind a kettő olyan dolog ami nagyon jól használható, nem csak valami buta eyecandy.
A Jelly Bean amiért érdekes az pont az, hogy hová jutott a fagyogatós Foryo óta az android viszonylag rövid idő alatt. Mindkettőnek meglesz a maga helye.
Én is a WP8-re szavazok.
Az Android-nak eredetileg nem az lett volna a célja, amire most használják. Eredetileg kocka (geek) státusszimbólumnak szánták. Az android előnye a root-olhatóság, belenyúlkálás stb. De amikor minden 13 éves kiscsaj kezében Galaxy Mini-t látok elkeseredem, hogy hova is jutott az android.
A WP8-at pont annyira szívlelem mint a WinXp-t amit muszájból használtam (nem volt más lehetőségem) de most már áttértem linx-ra.
Akinek telefon kell, az vegyen Nokia butafont. Akinek zsebszámítógép, az döntse el, hogy bele akar-e nyúlni a rendszerbe, vagy inkább az elé adott felületet akarja nyomkodni és nem foglalkozik a processzor húzásával, a kernel cserélésével stb.
Aki nyúlkálni akar, válassza a zöld robotot.
Aki dolgozni, az meg használjon 8 ablakot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!