Sony Xperia sola-ra van már ICS?
Egy haverom mondta, hogy állítólag szolgáltatói telefonoknál(nem független)sokkal később lehet frissíteni, ez igaz?
Ha van rá ICS, akkor nincsenek hibái, mint pl. a tavalyi modelleknél volt valami az állapotjelző leddel?
Jelly Bean lesz rá?
1. Igaz.
2. Nincsenek, mivel ez már jobb hardver.
3. Ezt még a Sony-nál sem tudják. Főzött ROM az valószínű lesz.
Kösz!És ha most veszek egy Telenorosat, akkor azon lehet már?
Más módon nem lehet frissíteni?
Más hivatalos módon nem.
Őszintén: Nem tudom, hogy már van-e egyáltalán hivatalos Xperia Sola ICS, és hogy a telenor-nál mennyit szokott késni a frissítés. Általában 2-3 hetet.
Nézd, nekem solám van. Leírom a tapasztalataimat.
1. Ez elvileg igaz, de én telenoros vagyok, és már a frissítés kiadásának napján (okt. 1.) föl tudtam frissíteni az ICS -re.
2. Én eddig hibákat nem tapasztaltam.
3. Nem tudom, szükségszerű lenne, de ismerve a Sony -t, kicsit később fog rá új szoftvert kiadni, mint a többiek.
Hali.
Nekem is sikerült lefrissitenem, bár a companion szoftvere a sonynak ilyenre szerintem alkalmatlan. :D a sony mobile update service-t ajánlom!
Amugy esetleg tudtok olyan oldalt ahol a Solával foglalkoznak? hibák tapasztalatcsere, okoskodás? :) pl én zte bladeről váltottam Solára és ég és föld a 2 teló de azért én stabilabbat vártam a Sonytól! pl amikor zenét hallgatok headseten és rányomok a kioldó gombra megdöccen a hardver megakad 1 picit a zene. az akksit azt alulméretezték és ezen nálam az ICS se változtatott. ahogy leveszem a töltőről eléghamar 99%ra ugyrik és hiába az akksikimélő mód/a net nem megy rajta ha igen akkor wifi és eszi az akksit/ erre valami okosság? bocs, hogy ide és ilyen hosszan de gondoltam hátha ezt a kérdést látja hozzáértő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!