Blackberry telefont miért érdemes venni?
Azoknak, akiknek kell a (többszörösen?) titkosított email, ami nem a szolgáltatón megy keresztül, hanem a BB szervezereken ügyféltől-ügyfélig.Így senki nem tud beleolvasni, stb.
Ebből kifolyólag leginkább kormányzati, katonai, stb nagyembereknek, céges üzletembereknek, vagy akár azoknak is, akik rengeteget emaileznek nap, mint nap.
Viszont a szolgáltatásai nélkül csak egy többszörösen túlárazott divattelóvá válik.Szolgáltatásokkal is túlárazott, egyik-másik modell baromira az, de van, akinek megérheti.
Egyelőre nem csapnék bele egy BB vásárlásába, mert kérdéses, hogy mi lesz a RIM-mel, és a BB-vel, elvileg 2013 első negyedéig ki is fog derülni végleg.
Valóban.
Elsősorban a titkosítása miatt alkalmazzák nagyon sok helyen (a brit titkosszolgálatnak például engedélyezett (állítólag) a Blackberryken a kommunikáció. Az Indiai kormány erős nyomást gyakorolt a RIM-re (ez az egyik olyan piaca ahol még jól áll a cég) de ennek ellenére nem voltak hajlandók kiadni a kulcsokat).
Ez átlagfelhasználónak nem sokat jelent.
A normál, hétköznapi cégek a telefont a jó paraméterezhetősége miatt kedvelik. Sajnos ez is mint a legtöbb RIM által nyújtott szolgáltatás egyre inkább elavulttá és a normál ember számára drágává válik, amiért a társaság most ott tart ahol.
Magát a telefont akkor éri meg megvenni, ha a telefonnal telefonálni akarsz és üzeneteket küldeni. Ebben nagyon hatékony. Viszont, ahogy ezt a kérdést már sokszor, ironikusan feltettem: Ki akar ma már a telefonjával telefonálni? :)
A QNX alapú Blackberryk valószínűleg a legfejlettebb platformot hozzák az embereknek el, a gond vele hogy nincs mögötte egyelőre még az a "háttérország" amit a többiek kemény munkával az évek alatt összegyűjtöttek, és amivel olyan óriások is megszenvednek most mint a Microsoft.
Valamint nem láttuk még bemutatkozni ugyan de az eddigi információk alapján a Microsoft új operációs rendszere az egyik legésszerűbb, leghasználhatóbb és rugalmasabb operációs rendszerek egyike lesz érintőképernyős eszközökre (Az android is szépen fejlődik, az iOS-re viszont ráfér lassan a vérfrissítés különben úgy végzi mint a symbian egy napon :P).
Én sem mertem megvenni életem első blackberry-jét,mert mindenhonnan az volt hogy céges telefon üzletemberek blablabla.... aztán mégis megvettem és IMÁDOM.
Tény hogy sokat dob a telefonon ha előfizetsz a bb-s szolgáltatásra,de nem fontos.e nélkül is minőségi telefont kapsz,aminek nagy a tudása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!