Az Alcatel jó telefon márka lett?
Mi a véleményetek az Alcatel OT-995-ről ?
Nem bízom az Alcatelben , mert régen gagyi márka olt ... nem tudom hogy most is az .
Szóval érdekelne , hogy megéri-e megvenni ?
A játékokkal , a multimédiával ezekkel hogy áll ?
Az akkumulátor milyen benne , ha nem piszkálom a telót meddig bírja ?
Olvastam fórumokon , hogy a festés elég korán kopik róla , ez igaz ?
Kedves kérdező!
Nem éppen aktuális már a téma, de azért remélem, hogy az én válaszomat még megnézed. Ezt éppen egy Alcatel OT-995-ről írom most :D Már 4 éve megvan. 4.0.4-es andorid van rajta, kb. két éve tettem rá. Azóta jobban működik, de addig se volt vele olyan sok problémám. A maga idejében ez nagyon is jó telefonnak számított. Sőt, szerintem ez ma is jó telefon, mivel már 5 éves modell, mégis használom és elégedett vagyok vele. Ha kicsit is értesz a telefonokhoz, tudod, hogy hogyan növeld a teljesítményét. Mivel kevés a memóriája (fél giga RAM), ezért le kell állítanod a háttéralkalmazásokat - vagy elvégzheti ezt helyetted a Greenify nevű app is -, hogy jól fusson a teló, és me szaggason. Néha mekem is laggol, amikor az agyonfrissített appokat, mint pl. a Youtube-ot használom, de összességében elégedett vagyok vele. Arra jó, amire én használom - Messenger, Facebook, telefonálás, játékok, fényképezés, böngészés.
A festés pedig tényleg viszonylag gyorsan megkopott. Éppen a napokban készülök egy festésre :D
Már-már filozófiai kérdés, hogy melyik a jobb telefon? Az amelyik tele van pakolva mindennel, vagy amelyik tovább éli túl. A szüleim is mondják, hogy miért nem kérek már új telefont. Mindig csak azt válaszolom: "Mert ez még mindig jó". :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!