Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Az Alcatel jó telefon márka lett?

Az Alcatel jó telefon márka lett?

Figyelt kérdés

Mi a véleményetek az Alcatel OT-995-ről ?

Nem bízom az Alcatelben , mert régen gagyi márka olt ... nem tudom hogy most is az .

Szóval érdekelne , hogy megéri-e megvenni ?

A játékokkal , a multimédiával ezekkel hogy áll ?

Az akkumulátor milyen benne , ha nem piszkálom a telót meddig bírja ?

Olvastam fórumokon , hogy a festés elég korán kopik róla , ez igaz ?

2012. aug. 15. 22:09
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:

Sok zenétől nem fog akadni.

A sok marketről letöltött alkalmazástól viszont, amik ha kell ha nem beteszik magukat az automatikus indításba + szolgáltatásként is futnak a háttérben és még esetleg hibásan is vannak megírva...

Egy dupla magos telót is meg lehet akasztani így...

2012. aug. 15. 22:55
 12/27 anonim ***** válasza:
Annyit bőven megér, amennyit kérnek érte. Én sem bíztam az alcatelben, de tesóm Ot995-öt vett, és nagyon szereti, nagyon jó teló. És azzal cukkol engem h az arc S-em ugyanazt tudja mint az ő telója, mégis sokkal drágább volt.
2012. aug. 16. 03:46
 13/27 anonim ***** válasza:
Szaggatni azért szaggat,(legalábbis párszor), mert az SPB Shell 3d launcher van rjata.
2012. aug. 16. 14:53
 14/27 benceus válasza:
hát az alap launcher nem a legjobb én a Go-t használom szépen fut, azért csak egy 1,4es proci dolgozik benne..azthiszem ugyan az mint az ARC S-ben, én szeretem, jó teló, néha szarakszik de azt betudom a régi android rendszernek és várom a 4-et... am játékok terén is nagyon jó, ja és nekem 16 Gb-s kártyával megy tök jól, szóval.. :)
2012. aug. 18. 09:20
 15/27 A kérdező kommentje:

Félek megvenni ...mert Alcatel.

Ilyen telója van uncsim egy haverjának és hetente megy vele szervizbe .

Ki néztem még a Samsung Galaxy Ace-t . Ahhoz mit szóltok ?

2012. aug. 18. 12:39
 16/27 anonim ***** válasza:
Ugyan már! A galaxy ace rém gyenge telefon. Az OT 995 sokkal jobb. Nekem is Ot 995-öm van június közepe óta és még nem voltam vele szervízben mert semmi baja nincs. Egyébként a középkategóriás Samsungok sem a megbízhatóságukról ismertek...
2012. aug. 18. 12:52
 17/27 benceus válasza:
en am buszke vagyok, hogy nem minden masodik embernek ilyen van a kezeben...kicsit egyedi es feltuno is..es sztem ha valakit nem fogmeg elsore az OT kulseje, parameterei es ar-ertek aranya..niss annak lehet nem is kell ilyet vennie mert csak megbanja.. :-)
2012. aug. 18. 16:35
 18/27 A kérdező kommentje:
nagyon megfogott , csak nem erem megvenni
2012. aug. 18. 17:00
 19/27 anonim ***** válasza:

Pedig jó telefon, de ha nem mered megvenni az galaxy ace-t nehogy megvedd.

Akkor inkább Sony Xperia Ray.

2012. aug. 18. 20:21
 20/27 A kérdező kommentje:
olyan sz@r az Ace ?
2012. aug. 18. 21:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!