Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Samsung Galaxy S3 tapasztalatok?

Samsung Galaxy S3 tapasztalatok?

Figyelt kérdés
Olyanok válaszoljanak akik használták. Nagyon tetszik a formája és a design. A T-Mobileba azt mondták a világ legjobb telefonja, olvastam a HTC oneX-ről, de azt is használtam meg mondták is, hogy klasszisokkal gyengébb, szóval ne írjátok, hogy olyat vegyek.. Az anyaghasználata sem érdekel, volt már a kezemben és semmi rossz nincs benne. De azért a véleményeket várom!

2012. aug. 15. 11:11
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Hát engem a kijelzője nem győzött meg, ill. a tekintetfigyelő is csak harmadjára sikerült.
2012. aug. 15. 11:20
 2/11 anonim ***** válasza:
Én iPhone 4S melett használom, de számomra az iPhone sokkal jobb :) Az SIII-at nem tudom zsebre rakni, nem tudom egy kézzel használni és ahogy a korábbi válaszoló mondta, a tekintetfigyelő sem túl jó. Egyébként, hogy mi a világ legjobb telefonja, az teljesen szubjektív :)
2012. aug. 15. 11:24
 3/11 anonim ***** válasza:
0%
Majd érdekelni fog az anyaghasználat...majd, meg amikor azt hiszed hogy a Gorilla Glass megvédi mindentől,meg amikor először ejted le, és amikor mondod hogy "Miért melegszik ennyire", akkor is jusson eszedbe hogy nem érdekelt az anyaghasználat...Különben is, nem tudom kik mondták hogy a One X gyengébb, mert pont hogy erősebb, optimalizáltabb, és szinte mindenben jobb mint az S3, de ha te egy gagyi telefont szeretnél ennyiért, te tudod.
2012. aug. 15. 11:26
 4/11 A kérdező kommentje:
Kértem, hogy a HTC-t hagyd.. Egyszerűen az annyira nem tetszik, hogy lehet jobb, lehet akármilyen. Használtam 2 hétig de nagyon nem győzött meg.. Amúgy már nem azért, de egy 160ezres telefon nem "gagyi" kedves harmadik!
2012. aug. 15. 14:15
 5/11 anonim ***** válasza:
10%
3 hete szenvedek egy S3-al szóval tudom hogy gagyi, kedves kérdező...
2012. aug. 15. 15:10
 6/11 A kérdező kommentje:
Én is "szenvedni" fogok akkor, mert megrendeltem a T-Mobile webshopban.. :))) ennél rosszabb szenvedései ne legyen! ;)
2012. aug. 15. 16:33
 7/11 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom nekem s3am van és tökéletes a tekintetfigyelő nekem elsőre sikerült még sötétben tv mellett is,nekem egyáltalán nem melegszik pedig nyúzom,a kijelző sokkal jobb mint a HOX-é az s3ban be lehet állítani a kijelzőt ha nem tetszik a nagyon élénk színek pl: természetesre, nekem a tmobilban mikor megkérdeztem hogy melyik mobil a jobb s3 vagy a hox akkor az s3at mondták azonnal,gyors egyszer sem akadt meg,és ha raksz rá egy gumitokot vagy bármilyen tokot akkor már nem látszik az a bizonyos "szar müanyag" hanem egy tökéletes mobil. Az iphone 4s meg ne is soroljuk ide mert csak az új iphone veheti fel vele a versenyt.
2012. aug. 15. 16:55
 8/11 A kérdező kommentje:
Köszi a választ!
2012. aug. 15. 22:13
 9/11 Balázs88 ***** válasza:
19%

A HTC One X akkor is jobb telefon. Az hogy a T mobilba mit mondanak...vicc.

Azért eldugni egy tokba egy telefont mert egy gagyi műanyag és kopik mint az állat, ez is szomorú egy elvileg csúcskategóriás készüléktől. :D

Az S3 nem rossz telefon biztos, igaz nekem nem kéne Samu, a HTC minőségben és hardverben is jobb ennyi

Ha meg az elfogultságtól nem láttok tovább az S3 nál hülyeséget ne mondjatok.

2013. febr. 22. 22:04
 10/11 anonim ***** válasza:
Szóval, vánekszem van, és ez már nem az optimalizált régi HTC, az új sense egy vicc. Akad. Az S3 pedig erősebb.
2013. febr. 22. 23:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!