Mert legalább hardveresen jobb.
A mobiltelók kamerája meg még mindig sz*r, mert gombostű fejnyi optikával sosem fogsz tudni jó képet csinálni, akármennyire is jó a szoftveres algoritmus.Persze ha a megapixelekre izgulsz, akkor veheted az Atlast is, nem az én pénzemről van szó, úgysem én döntök.Csak aztán majd ne csodálkozz, ha a gyenge hardver miatt pont az az alkalmazás nem fog futni rendesen, vagy egyáltalán nem fog futni, amit szeretnél használni...
Még jó, hogy elküldtem mindkét teló tesztjét az első linkben, a hardveres részt már nem sikerölt megnézni?
Nem ugyanaz a hardver, a Kis ha nem is sokkal, de erősebb hardveresen.Márcsak amiatt is, hogy amíg az atlas armv6-os cpu architektúrával dolgozik, a kis már armv7-tel megy.
A számítási sebessége jóval gyorsabb, és az armv7-nél már van flash is.Minimum ennyiben már jobb a Kis.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!