Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Milyen az a hordozható töltő?!...

Milyen az a hordozható töltő?! Részletek lent.

Figyelt kérdés
Láttam az egyik Nokiánál egy ajándék hordozható töltőt a T-Mobile-nál. Az mégis milyen? Otthon fel kell tölteni mint egy aksit utána meg sokszor újra lehet tölteni vele a telót akárhol? És minden telefonhoz kapni ilyet? Ha igen akkor mégis mennyibe kerülne egy Nokia E6-oshoz?
2012. aug. 14. 17:58
 1/5 anonim ***** válasza:
Ezek általában nagy teljesítményű külső akksik.6-8-10 Ah-s kapacitással, vagy nagyobbal.Ezeket is ugyanúgy fel kell tölteni, mint a teló akksikat, csak ezt zsebben cipelve, ha lemerül a teló, rá lehet cuppantani a telefonra, és ebből nyeri az energiát.E6-ost elvileg már lehet micro usb-s csatlakozón keresztül tölteni, nem feltétlen kell a Nokia szabvány töltőcsatlakozója, így egy normás usb-micro usb átalakítós kábellel összedugva simán lehet tölteni a telefont a hordozható akksiról.
2012. aug. 14. 18:02
 2/5 anonim ***** válasza:

[link]

Ez csak egy a sok közül, ennél persze vannak olcsóbbak és drágábbak is.Ez egy 11000 mAh-s külső akksi, 1500-as telefon akksi esetén ez papíron 7 Teljes töltést eredményez, és marad egy kevés a végén a külső akksiban.Mivel ez is Li-ionos, így ezt sem érdemes lemeríteni soha.

2012. aug. 14. 18:06
 3/5 A kérdező kommentje:
És ezeket át lehet úgy alakítani, hogy napelemmel töltődjön fel? Tudom ez egy érdekes feltételezés de megoldható szerinted?
2012. aug. 14. 18:24
 4/5 anonim ***** válasza:

Micsoda?A teló töltődjön napelemmel, vagy a külső akksi?

[link]

Mert van ilyen kivitel is.Habár én egy ilyen bohaf*sznyi napkollektortól sokat nem várnék.

2012. aug. 14. 18:34
 5/5 A kérdező kommentje:
Igen a külső aksira gondoltam, hogy napelemmel töltődjön.
2012. aug. 14. 18:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!