Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » A telefontöltőm vízben állt...

A telefontöltőm vízben állt egy napig, szerintetek működik még?

Figyelt kérdés

Szóval, gyökérkedtem...

Az éjszakat rámjött, hogy milyen nagyon éhes vagyok, gondoltam eszek egy kis csokigolyót tejjel. Mikor végeztem, annyira fáradt voltam, hogy csak leraktam a tálat az ágy mellé, de maradt benne egy kicsi tej....

Még éjszaka kihúztam töltőről a telefonom, és csak lehajítottam a földre, de azt már csak reggel vettem észre, hogy a tejes tálban landolt.

11, és fél órát állt benne, már meg száradt, de nem merem használni. Szerintetek lett valami baja?

/ Samsung galaxy töltőről van szó.

Mi a tanulság? Soha ne legyél lusta! :D:D:D:D

2012. aug. 9. 11:23
 1/5 anonim ***** válasza:

Azért a víz és a tej nem ugyanaz, a tej sokkal gázabb.

Hagyd még száradni pár napig, mivel nem tudhatod belülre mennyi folyadék folyt, próbáld jól szellőző meleg helyre tenni.

Ha tökéletesen kiszáradt belül is talán nem lehet gáz.

2012. aug. 9. 11:26
 2/5 anonim ***** válasza:
Ha egybe van öntve az egész műanyagból, akkor talán nem folyt be sehol. Ha csavaros, akkor szedd szét, és úgy hagyd megszáradni. Utána egy fogkefével ki tudod sikálni a rászáradt tejzsírt. (Az áramot talán nem vezeti, csak a hőleadás miatt.)
2012. aug. 9. 11:31
 3/5 anonim ***** válasza:
Nekem volt egy Samsung töltőm, ami 2 napig állt a vízben. Csak meg kellett szárítani és működött rendesen.
2012. aug. 9. 15:40
 4/5 anonim ***** válasza:

Azért rohadtul nem mindegy, hogy vízben vagy tejben áll...

Jó esetben a víz kiszárad, egy minimális vízkőréteget ott hagyhat, de az tényleg semmi, ezzel szemben a tej savas, zsíros... De a lényeg valóban az, hogy belül is tutira teljesen száraz legyen.

2012. aug. 9. 17:04
 5/5 A kérdező kommentje:

Tejet akartam írni, nemtudom hogy lett belőle víz...

Hát köszönöm a válaszokat, hagyom pár napig száradni, aztán lesz, ami lesz.

2012. aug. 9. 17:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!