Miért a samsung galaxy S kapja a legnagyobb reklámot, amikor van egy telefon ami mellett szerintem labdába se rúghat?
Baromira nem vettem meg, mégis hol írtam én ilyet? Szerintem kicsit tájékozottabb vagyok a témában mint te, így csak magadat égeted. Sima iphone 4-be mióta van két magos proci? Az iphone 4s-ben meg baromira nincs erősebb cpu, csak az ios sokkal jobban van optimalizálva mint az android. Az s3 meg pont mindenben jobb mint az s2, különben mért adták volna ki?
Ja, hogy a nagyobb és magasabb felbontású kijelző, az erősebb gpu és cpu, az nfc stb. neked semmi? Aki azt mondja, hogy a htc one x, jobb mint a galaxy s3 az egy idióta, mert semmiben nem jobb anyaghasználatot leszámítva, a kijelző meg szubjektív, hogy kinek melyik tetszik.
Azt a tesztet amit olvastál, linkeld már be, mert kíváncsi vagyok, hogy melyik tesztben írogatnak két magos iphone4-ről.
Most már biztos vagyok benne, hogy a barátaid okosabbak mint te...
Nem vagyok samsung "fanboy" egy régi iphone 3gs-t használok...
A tesztet meg linkeld... ja... hogy nincs is ilyen teszt csak okos akartál lenni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!