Huawei Ascend Y200 vagy Samsung Galaxy Mini 2?
Figyelt kérdés
Melyik jobb?
Nekem a Mini 2 jobban tetszik, de nem vagyok biztos benne hogy jobb is.
Ugyanannyiért tudnám venni mindkettőt.
2012. aug. 9. 20:47
2/16 anonim válasza:
Írd be őket egy telefon összehasonlító oldalon.Aztán vesd össze őket az igényed szerint.
5/16 A kérdező kommentje:
Összevettem pár oldalon, de a mini 2-t dobják győztesként!?
Mini 2-nek 512 MB a ramja!?
Most mit csináljak melyiket vegyem? Ti Huaweit mondtok, az oldalak meg Samsungot!!!
Pls mondjátok el hogy miért a Huawei a jobb?
Vagy ellenkezőleg miért a Mini 2 a jobb.?
2012. aug. 10. 11:19
6/16 anonim válasza:
Lehet hogy papíron erősebb, de a valóságban jobb a Huawei.
7/16 anonim válasza:
A Galaxy sorozatból csak SII vagy SIII de az meg túlárazott.
A Galaxy Mini sorozat egy rakás kaksi.
8/16 anonim válasza:
Samsung egy árnyalattal jobb, de ennyiért inkább sony live with walkman vagy xperia mini vagy mini pro.
9/16 anonim válasza:
Hát attól is függ hány éves vagy ha 9-10 akkor huawei ha már nagyobb akkor a mini2 amúgy sokkal szebb, jobb a mini és szerintem elég gáz telefon a huawei manapság egy ilyen telót kiröhögik lehet hogy jobb egy két dologban de még igy is a mini 2 többen jobb de azért vedd figyelembe a márkát ennek a márkának van múltja lehet huawei olyan rossz minőségből van összerakva hogy egyszer leejted azt kampi unokatesóm 14 éves már leejtette egyszer kétszer mini2-jét és semmi baja egy karc se sehol szóval szerintem mini2 legyen jah és ha érdekel adnak hozzá egy narancssárga hátlapot :) de ez a te döntésed azért majd írd meg léccy meiket vetted meg sok sikert szia :)
10/16 A kérdező kommentje:
Köszi!
14 éves vagyok, még nem vettem meg egyiket se, de lassan kigyűl a pénzem.
2012. aug. 19. 12:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!