Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Honnan lehet tudni, h a...

Honnan lehet tudni, h a WIFI-re kapcsolódtam-e vagy pedig az előfizetett nettel böngészek?

Figyelt kérdés

Mindkettőt be lehet kapcsolni egyszerre. Ha kikapcsolom az adatforgalmat, akkor nem lehet egyikre se fellépni, viszont ha bekapcsolom, akkor nem tudom, h most wifihez kapcsolódott vagy pedig a rendes netre...

Mellesleg ha a wifit használom, akkor az is beleszámít a havi internethasználatba, ami nekem 300 MB ?

2012. aug. 6. 15:18
 1/6 anonim ***** válasza:

Ha wifit használsz akkor az adatforgalmadhoz nem nyúl a telefon. A fenti sávban kellene látnod egy wifijelet, vagy egy olyat hogy H és egy lefele nyíl meg egy felfele.

Milyen készüléked van?

2012. aug. 6. 15:21
 2/6 A kérdező kommentje:
Most kikapcsoltam a wifit és felmentem a netre, akkor is h-t írt ki, felfele meg lefele nyíllal, meg a 3G-t is kiírja, és így válrogatják egymást, pedig a wifit most kikapcsoltam
2012. aug. 6. 15:27
 3/6 A kérdező kommentje:
xperia go-m van
2012. aug. 6. 15:28
 4/6 anonim ***** válasza:
Ha csatlakozol wifire akkor is h -t ír ki?
2012. aug. 6. 15:37
 5/6 anonim ***** válasza:

[link]

Ezen a képen fent a SONY feliratnak az N betű lévő alatt található jelt kéne hogy kapd, és akkor vagy csatlakozva a wifihez.

2012. aug. 6. 15:39
 6/6 A kérdező kommentje:

köszi:) Bekapcsoltam a wifit és csatlakoztattam, most azt a jelet adja ki, ami az N alatt van. És akkor így a másikra nincs is csatlakoztatva ugye, mert most a 3G-t nem látom kiírva:)

És ha ezen netezek, akkor ezt nem számolja bele a havi 300MB-ba vagy igen? És ha innen töltök le mondjuk a google play-ből?

2012. aug. 6. 15:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!