Honnan lehet tudni, h a WIFI-re kapcsolódtam-e vagy pedig az előfizetett nettel böngészek?
Mindkettőt be lehet kapcsolni egyszerre. Ha kikapcsolom az adatforgalmat, akkor nem lehet egyikre se fellépni, viszont ha bekapcsolom, akkor nem tudom, h most wifihez kapcsolódott vagy pedig a rendes netre...
Mellesleg ha a wifit használom, akkor az is beleszámít a havi internethasználatba, ami nekem 300 MB ?
Ha wifit használsz akkor az adatforgalmadhoz nem nyúl a telefon. A fenti sávban kellene látnod egy wifijelet, vagy egy olyat hogy H és egy lefele nyíl meg egy felfele.
Milyen készüléked van?
Ezen a képen fent a SONY feliratnak az N betű lévő alatt található jelt kéne hogy kapd, és akkor vagy csatlakozva a wifihez.
köszi:) Bekapcsoltam a wifit és csatlakoztattam, most azt a jelet adja ki, ami az N alatt van. És akkor így a másikra nincs is csatlakoztatva ugye, mert most a 3G-t nem látom kiírva:)
És ha ezen netezek, akkor ezt nem számolja bele a havi 300MB-ba vagy igen? És ha innen töltök le mondjuk a google play-ből?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!