Hogyan tudom visszacsinálni az ICS frissítést? Xperia pro-n valami borzalom az ICS, kérem valaki segítsen! Kérem vissza a régi stabil androidot.
Xperia pro-t ICS-re frissítettem. Azóta megszakadnak a hívások, nem futnak játékok, se szó se beszéd kilép az opera, és van hogy 8!!!!! másodpercet várok, hogy előjöjjön a tárcsázó képernyő.
Köszönöm, nem kérem az ICS-t.
Nem töröltettem az adataimat. Csak simán frissítettem.
Van rá mód hogy visszakapjam a régi stabil telómat? Én már nem bízok az ics-ben. Szerintem vakítás, hogy nesze, ilyen lenne, de inkább vegyél újabb telót, mert a tiéden kicsit lassú. Szerintem marketing-fogás volt, hogy cseréljek telót. Tudták ők ezt nagyon jól, hogy belassítja a régi vasat. Légyszi segítsetek, hogy visszatehessem a régi androidot.
Megcsináltam. Ez most sokkal gyorsabb, de nem tudom, milyen lesz egy hét múlva. És a kompatibilitási problémák még mindig megvannak, no persze ez tudvalevő volt.
Azért ha nem túl nagy gond, légyszi linkeld már be valahonnan, hogyan kell visszatenni a régit, vagy valahogyan írd már le, ha van időd. Köszi:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!