Xperia U 4. 0 Frissítés!?
bárhogy próbáltam a telefont frissíteni nem sikerült....
követtem a companion utasításait és semmit...mikor nyomom a hangerő szabályozó gombot utána sem történik semmi pedig 3 percig folyamatosan nyomtam.
( amúgy nem értem hogy a telefon miért kapcsol ki ellenőrzés közben mikor utána a companion azt írja hogy kapcsolja ki a telefont -.-" )
köszönöm a gyors választ!
a probléma továbbra is fennáll....miután kikapcsolom a telefont várok 30 mp-et ahogy a kép is írja, de mikor csatlakoztatom az usb-t és köbe nyomom a hangerő szabályozó gombot(lefelé ahogy a képen van) nem történik semmit.
susba bemész kiválasztod a telefont a telefon persze ki van kapcsolva nyomd a hang+le és feldugod a gépre miközben nyomva tartod a gombot felvillan a led(zölden)megvizsgálja a telót ha talál frissítést akkor felrakja
na ezért használtam én flashtoolt az nem vacakodott ennyit
Most frissítettem a T-Mobilos Xperia U telómat új Android 4.0.4-re a Sony Update Service segítségével (sokkal jobban lehet használni, mint a Companion-t).A SUS magyar nyelvű a telepítés után :
És feltétlenül fel kell hogy legyen töltve az aksi, mert különben nem megy !
Lehet hogy az előzőekkel is ez volt a baj (azért mutatta a töltést).
Ugyanaz a helyzet nálam is mint a kérdezőnél, sikerült azóta megtalálni a megoldást?
Én is mindkét programmal próbáltam és nyomtam a hangerő gombot, de nem reagál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!