Megéri megvenni a Nokia Lumia 710-est?
A válaszíró 75%-ban hasznos válaszokat ad:
Jó arc lehetsz! :D
én 710-es Lumia tulaj vagyok és lenyűgöző a sebessége. van olyan gyors, mint egy Xperia S, hiába a két mag, de az Xperia S-t NEM nézem le. És igen tudsz rajta youtube videókat is nézni rajta szaggatás mentesen. Én pl youtuberól nézek esténként az ágyamban filmeket.
...Mert nyilván minden T-mobile-os Lumia 710-est használ, vagy más wp7-es telót, mi?
A két T-s és a Vodás szerint meg leginkább a legdrágább a legjobb.De higgy annak aki abból él, hogy a legdrágábbat sózza rá az embernek, ahelyett, aki nap, mint nap azt használja, vagy volt már WP7-es telója...
A 710-el semmi gond nincsen.
Hát pont a t-be meg a vodába és a telenorba nem értenek a telefonokhoz...
1. Ők csak felületesen olvasnak dolgokat és látják, hogy a Nokiát fikázzák így ők is a sorba állnak és az istenverte iPhone-t és a szar samsungokat sózzák mindenkire..aki nem képes a telefonok után nézni, és a bemutatóba kipróbálni, az megérdemli, hogy szart vegyen, mert bár ott a mobilaréna, mindent tisztán és világosan leírnak. Én se úgyvettem látatlanba a lumiám...előtte a t-nél majdnem félorát nyúztam. Ha meg valamihez nem értek, akkor valamelyik ismerősöm (aki ért is hozzá) véleményét kikérem.
2. Nekem fél éve van meg a Lumiám, hadd tudjam már jobban egy szolgáltatónál dolgozó fadarabnál, aki annyira egyetemesen viselkedik, hogy egy szöget nem tudna a falba verni, hogy jó telefon. Nem fagy, igen van olyan gyors, mint egy xperia S, és jó hardvere van. Van rá sok program a Marketpalace-on, és a rendszer kezelőfelülete pedig emberenként relativ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!