Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Megéri megvenni a Nokia Lumia...

Megéri megvenni a Nokia Lumia 710-est?

Figyelt kérdés
Igaz, hogy a WP7 miatt nem lassabb mint az Androidos Xperia 2 magos készülékek? Elsősorban a sebessége érdekel és hogy tudjak például youtube videókat is nézni rajta.

2012. aug. 4. 20:34
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

A válaszíró 75%-ban hasznos válaszokat ad:

Jó arc lehetsz! :D

én 710-es Lumia tulaj vagyok és lenyűgöző a sebessége. van olyan gyors, mint egy Xperia S, hiába a két mag, de az Xperia S-t NEM nézem le. És igen tudsz rajta youtube videókat is nézni rajta szaggatás mentesen. Én pl youtuberól nézek esténként az ágyamban filmeket.

2012. aug. 5. 21:48
 12/19 anonim válasza:
Nem éri meg mert szeret lefagyni.
2012. aug. 6. 20:43
 13/19 anonim ***** válasza:
Hát nekem fél éve van meg és még akadni se akadt meg, pedig gyűröm rendesen. Sőt olyanról se hallottam nagyon, hogy wp7 lefagyott volna...persze ez minden platformnál előfordul.
2012. aug. 7. 09:47
 14/19 anonim ***** válasza:
Valóban NEM fagy le.
2012. aug. 7. 09:49
 15/19 anonim válasza:
A t mobileba monták hogy nem jó a lumia ennyi csak jobban tdják mint ti
2012. aug. 7. 12:14
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

...Mert nyilván minden T-mobile-os Lumia 710-est használ, vagy más wp7-es telót, mi?

A két T-s és a Vodás szerint meg leginkább a legdrágább a legjobb.De higgy annak aki abból él, hogy a legdrágábbat sózza rá az embernek, ahelyett, aki nap, mint nap azt használja, vagy volt már WP7-es telója...

A 710-el semmi gond nincsen.

2012. aug. 7. 12:21
 17/19 anonim ***** válasza:
NEM fagy le. NEM akad. Hibátlan a 710.
2012. aug. 7. 12:34
 18/19 anonim ***** válasza:
Akadásmentes és remek készülék a Lumia 710.
2012. aug. 7. 12:36
 19/19 anonim ***** válasza:

Hát pont a t-be meg a vodába és a telenorba nem értenek a telefonokhoz...

1. Ők csak felületesen olvasnak dolgokat és látják, hogy a Nokiát fikázzák így ők is a sorba állnak és az istenverte iPhone-t és a szar samsungokat sózzák mindenkire..aki nem képes a telefonok után nézni, és a bemutatóba kipróbálni, az megérdemli, hogy szart vegyen, mert bár ott a mobilaréna, mindent tisztán és világosan leírnak. Én se úgyvettem látatlanba a lumiám...előtte a t-nél majdnem félorát nyúztam. Ha meg valamihez nem értek, akkor valamelyik ismerősöm (aki ért is hozzá) véleményét kikérem.

2. Nekem fél éve van meg a Lumiám, hadd tudjam már jobban egy szolgáltatónál dolgozó fadarabnál, aki annyira egyetemesen viselkedik, hogy egy szöget nem tudna a falba verni, hogy jó telefon. Nem fagy, igen van olyan gyors, mint egy xperia S, és jó hardvere van. Van rá sok program a Marketpalace-on, és a rendszer kezelőfelülete pedig emberenként relativ.

2012. aug. 7. 13:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!