Segitenetek? , nemtudom eldonteni, hogy meik a legjobb idojaras szolgaltato
Figyelt kérdés
Van a telefononom a fancy widget alkalmazas.Itt lehet valasztani,hogy meik idojaras szolgaltatot hasznalja.
No de,most esett az eso de az accuwather meg mindig napos idot mutatott hiaba frissitettem.A weatherbug viszont esott mutatott,de viszont mar elment az eso de meg mindig ezt mutatja.Az accuwather viszont amikor mar elment az eso akkor mutatja a vihart.Meiket valasszam?
Vannak meg a kovetkezo elorejelzo szolgaltatok(ezeket nem probaltam):a google weather,accuweather,weatherbug,az msn weather,the weather channel.
2012. aug. 1. 19:02
1/1 anonim válasza:
Furcsa, nekem is accuweather van, és ez azt mutatja, ami épp van... Én mondjuk úgy állítottam be, hogy óránként frissítse magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!