Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Melyik tv szolgáltató a legjobb?

Melyik tv szolgáltató a legjobb?

Figyelt kérdés
Most helyi kábeltévénk van, de váltani szeretnénk.. Melyik a legjobb?
2012. jan. 10. 17:35
 1/9 HUNgaroczel válasza:

Az attól függ hogy mire akarod használni, melyik megyében laksz, és mennyit akarsz fizetni...

Én a T-home Sat Tv-jét használom, tűrhető képpel, 2600-2700 forint körül fizetek érte, és mellesleg az egész országban elérhető...

2012. jan. 12. 18:11
 2/9 anonim ***** válasza:

t-home simán...

régen voltam upc-s de a net nagyon megkötött volt (nem tudtam torrentezni) a digi mindíg sz@rozott ha esett az eső vagy a hó

a t-home-al viszont semmi bajom...

2012. jan. 12. 20:51
 3/9 A kérdező kommentje:

Békés megyében lakok.. olyan 3000 Ft körül gondoltam

Néztem a t-home ajánlatát, és ott a családi csomagot az jónak tűnik, de még írja hogy a vevő egységért is kell fizetni ugyanis 2 tv-re szeretném :/

2012. jan. 14. 14:49
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

a bekötés teljesen ingyenes...a beltéri egység igénylése a bekötéskor nem kerül pézbe,csak akkor ha késsőbb igényeled meg...

nekem 8 ezer a havi számlám internettel együt...ebből a tv 3 beltérivel 2700 ft...

sztem neked pont jó lenne...

2012. jan. 15. 12:46
 5/9 norberto79 ***** válasza:
Ragaszkodsz a kábeltv-hez vagy hajlandó vagy váltani platformot is akár, gondolok itt sat tv-re. Akarsz-e internetet is vagy az már megvan oldva máshonnan? Hány darab televiziot szertenél üzemeltetni?
2012. jan. 18. 07:57
 6/9 A kérdező kommentje:

Nem ragaszkodom a kábelhez.. 2 tv-re szeretném.

Az internetem is annál a szolgáltatónál van ahol a tv, de ha jobb ajánlatot találnék akkor az internetem is leváltanám.

2012. jan. 19. 14:17
 7/9 norberto79 ***** válasza:
Javaslom a t-homeot ott kapsz kedvezmény ha van tőlük neted és tv-d is, illetve a vezetékes telefon is kedvezményt jelent ha nem használod akkor is. Amugy nem akarok magam ellen beszélni mert én a upc sattv-t szerelm nálunk van akcioban hogy ingyenes a beüzemelés adunk antennát és ingyen beszereljük neked.
2012. jan. 20. 10:41
 8/9 A kérdező kommentje:
És a Direct+ csomagban 2 beltéri egységet adnak díjmentesen?
2012. jan. 25. 21:29
 9/9 anonim ***** válasza:
Nekem volt Digim, az szar volt, mert folyton 'összetört' a kép, illetve ha már kisebb felhők is voltak az égen (na akkor a nagy viharról már ne is beszéljünk) elment a kép, illetve a hang csak recsegett, hogy néha kapott egy kis jelet. De T-Home-ra váltottam, ami teljesen jó, szép a kép, még egyszer se volt a másfél év alatt, hogy elment volna az adás, pedig nyáron is voltak szép nagy viharok és akkor is volt kép. Csak ajánlani tudom a sat tv-jüket!
2012. febr. 11. 09:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!