Megszűnt a Sony Ericsson?
A Sony elvileg már akkor többségi részes volt, mikor felvásárolta az Ericson részvényeit, szóval 50% nem lehetett.Én legalábbis így tudom.
Ettől eltekintve már egy jó ideje Sony van csak.
Ahogy az előttem szóló is mondta, többségében eddig is a Sony csinált mindent.
Az Ericsson régen egy baromira jól csengő név volt, de mivel a Nokia lenyomta, lassan mélyrepülésbe csapott át a másik finn gyártó.A Sonynak meg marha sok pénze volt és épp feltörekvőben volt, hát evidensnek tűnt, hogy összeállnak, és létrehoznak egy kölcsönösen előnyök kapcsolatot.Az Ericsson tovább él, a Sonyval, a Sony meg betörhet a mobilpiacra, mert akkoriban az Ericsson névvel jól mentek a telók.
Valahol azt olvastam anno, hogy pont azért vásárolta vissza a Sony az Ericssontól a részvényeit, mert húzták a szájukat a házon belül saját platformos szolgáltatások miatt.A Play Station miatt, és az egyéb sony szolgáltatások miatt, amik tavaly már bekerültek a telókba, meg még be is fognak a továbbiakban.
Ebből viszont neked, kérdező, semmilyen hátrányod nem fog származni, csak a név változott, illetve a későbbiekben a komolyabb integrációk, vagy sony cuccok közötti platformok átjárhatósága.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!