Kisvuk29 kérdése:
Xperia mini pro romok. Megoldható? (Lent)
Figyelt kérdés
Fel szeretnék Flashtoolal tenni egy 2.3-at (Generic-et) utánna lehet rootolnám és frissíteném.De úgy szeretném,hogy a gari ne "ugorgyon" (ugorjon).Tehát ha bármi lenne akkor csak a root-ot kellene,hogy lássák,mert gyári romot tennék rá.Úgy tudom a root miatt nem megy a gari.2012. júl. 31. 17:18
1/9 anonim válasza:
Mindegy mit csinálsz a készülékkel, mert ha visszateszed a gyári romot akkor az előző módosítások úgyse látszódnak, eltűnnek. Tehát használhatsz te egy főzött romot is, ha garancia miatt vinnéd vissza akkor csak felteszel egy gyári romot és kész is.
2/9 A kérdező kommentje:
De én a 2.3-at akarom feltenni.Flashtoolal gondolom gond nélkül be flashelhető.
2012. júl. 31. 17:45
4/9 A kérdező kommentje:
Melyik flashtool-t ajánljátok és azt hol tölthetem le?Ha van küldenétek linket?
2012. júl. 31. 18:04
6/9 A kérdező kommentje:
Ha azt teszem fel ami rootal és recovery-vel lett mentve akkor az enyém is rootolt és recovery-s lesz?
2012. júl. 31. 18:22
7/9 anonim válasza:
Max. a root lesz meg. Recovery-ből le lehet menteni a rendszert. Gondolom erre utal az is, hogy valaki rootolta aztán lementette recovery-ből és ezt tette elérhetővé, hogy flashtoollal fel lehessen tenni.
8/9 A kérdező kommentje:
Akkor letöltöm és hova tegyem fájlt?Mert már csak ennyi kellene.
2012. júl. 31. 18:32
9/9 A kérdező kommentje:
Most mit csináljak?Amit letöltöttem abban van egy system meg egy META-INF nevű mappa.Ezekkel mit kezdjek?
2012. júl. 31. 21:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!