Milyen régen, hány éve van mobiltelefonod?
Fél éve Sony Xperia M C1905,Android JB.
A jelenlegi számon 2 és fél éve van meg.
2006 óta használok mobiltelefont, azóta ugyanazt a telefonszámot használom, nem is szeretném leváltani, mert nagyon egyszerű és már igencsak hozzá szoktam. :)
10 év alatt 5 telefonom volt, abból az első kettőt egyidejűleg használtam. A jelenlegi telefonom 2 hetes.
Nokia 7373 / Nokia 6300 -> Samsung Wave s8500 -> Samsung Galaxy SII Plus -> Apple iPhone 6S
6 éve használok mobiltelefont.
Számom sose változott.
Nokia 3110 classic, sony erecsson v630, sony ericsson k800i, samsung s5230, samsung i900 omnia, samsung galaxy s2, samsung galaxy note 2 , samsung galaxy note 5.
Anyum is a kezdetektől használja a telefonszámát.(Pana gd50e volt). Még akkor vette amikor 6számjegyű volt a teloszám. kb 20 éve.
Nekem 16 éve van saját telom.15 éves koromban kaptam egy c30as személyében. (még a száámát,pinkodot is tudom.1907 volt,nagyszüleim munkahelyi teloszáma...) Közbn voltam,vodás, t-s.. majd 19 évesen a barátomtól(ma férjem) kaptam egy pannonos számot,hogy olcson beszéljünk,ezzel visszatértem a pannonhoz. Késöbb váltottuk ezt át előfizura,most ezt használom. De mellette van a céges telóm, azt pár hónpja használom. Telobol volt sok, kb 11,de most kapom az ujat,mert nem hallom a tuloldalt,meg én se őket...
Én vagyok a 19-es, azóta kaptam egy új telefont (a Galaxy Mini már 3 éve volt nálam és eleve használtan vettük, már csak egy applikáció futott rajta). 11 év alatt ez a hatodik telefonom, 4 hónapja használom.
A számom azóta is ugyanaz 3,5 éve. A korábbi számom volt az első számom tehát kb. 7 évig, nehéz volt megválni tőle.
2002-ben 14 évesen kaptam az első telefonom. Pannonos voltam.
Azután lettem Vodafone-os 2004-ben, ez a szám azóta is meg van. Dual Sim-es készüléket használok, néhány éve van egy újabb számom is.
Telefonom a 15 év alatt 6 db volt. Egy kivételével mindet azért cseréltem mert tönkre ment. Illetve az egyikkel kezdtek apró gondok lenni és amúgy is dual SIM-est akartam, hogy ne kelljen két telefont magamnál hordani, ezért cseréltem.
Vodafone kártyás Nokia, 2002-től.
Aztán volt minden, Nokia több is, aztán Samsung, végül Samsung Galaxyk, ebből most a negyedik van a kezemben, ez egy ACE4.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!