Milyen régen, hány éve van mobiltelefonod?
Az első mobilomat anno '98-ban vettem az első Nokia 5110-emet, aztán jött egy 3510 (fekete-fehér képernyő), utána 3510i (színes), utána Sony Ericsson K300i, 2005-ben Sony Ericsson W800i, 2007-ben Motorola V3, 2008 decemberében vettem egy iPhone 3G-t.
Igazából időközben kaptam céges telefonokat is, ezek közül a legjobb egy Nokia 5800 volt, a többi csak egyszerű Samsung vagy Siemens... Most a legújabb telefonomat a főnökömtől kaptam ajándékba, egy Samsung Galaxy SIII, de továbbra is használom még néha az Applet, nagyon jó kis telefonok!
5.-es voltam, amikor telefont kaptam, de nem használtam. Se játékra se telefonálásra, pedig az egy Siemens c55 volt.
Azt 1x sajnos elhagytam, majd jött egy másik szám, majd szolgáltató váltás, majd vissza az előző szolgáltatóhoz, aztán azt a számot anyumnak odaadtam, és a következőt meg ellopták, és van a mostani. :D
Ez a 6. számom és ezt 2 éve használom. Jövőre megint másik számom lesz, mert külföldre költözök. Amúgy 4 telefonom volt összesen. ez az 5.
kb 7 éve van telóm, a mostani a 5.
erősen érik a csere, pedig két éves sincs :D
Még mindig érdekelne ki hogy áll ezzel.
Kis adalék rólam: 1999-ben vettem még a PANNON-nál az első telefonomat, Panasonic G450. S mai napig ugyanazt a számot használom, bár már megjártam vele az összes nagy szolgáltatót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!