Samsung galaxy s2-őt szeretnék vásárolni szerintetek melyik telefon szolgáltatónál tegyem? T-mobile, telenor, vodafone?
Kedves kérdező: Ahogy gondolod, én is így szoktam választani többet megnézek, tesztek, videók meg minden és aztán választok. De vigyázz mert a menü tiszta más mint a samsungoknál. Nekem samsung jön be a legjobban aztán a wp7, sense, és azt a sony t hagynám is... Ha így nézzük hogy szertsz netezni akkor igen megéri.
jolinar...-- Nincs is nagy egod..ahoz képest hogy nem rég jött ki és te már 25 000 hozzászólást írtál ez által több ezer embert beszéltél le és ezzel a Samsungnak több milliós kárt okoztál :DDD Na ne nevettes :DD Az némileg naponta több mint 200 hozzászólás :DDD Nagyon sok időd lehet, nem gondolkozol hogy dolgozzál is?? Amúgy a telód iránt nincs nagy kereslet..tehát húzz bele jobban :)) Én meg csinálok a Samsungnak kis profitot megveszem a gyöngyszemet (SGS3), szept. végén szerettem volna, de most lépnem kell mert csődbe megy a cég egy jolinar nevű nagy sztár végett...
@03:02
Legközelebb gondolkozz kicsit, mielőtt ilyen logikátlan katyvasszal árasztanád el a kérdést.
A Samsung nem csak S3-ból áll. Naponta átlag 30 hozzászólást írok, ebből mondjuk 20 érinti a Samsungot, egy kérdéshez átlag 1.5 hozzászólást írok, tehát 70-80%-os hatékonysággal is naponta 10 embert beszélek le arról, hogy szemetet vegyen. Nagy jóindulattal vegyük a telefonjaik átlagárát 50 ezernek, ez napi 500 ezer ft kiesés. Vehetsz pár S3-at naponta, hogy behozz, sok sikert hozzá.
Mellesleg munkahelyet tudni kell választani, nekem belefér a munkaidőmbe az a napi 30 válasz.
Nem valószínű, fél év alatt már kijött volna.
Az S2 közel sem hibamentes, eleve ott a legnagyobb hiba, hogy még ilyen erős hardverre sem voltak képesek normális gyári szoftvert írni, főzött rom nélkül lassú - még a korabeli kétmagos telefonoknál is lassabb volt, nemhogy az újaknál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!