Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Samsung galaxy s2-őt szeretnék...

Samsung galaxy s2-őt szeretnék vásárolni szerintetek melyik telefon szolgáltatónál tegyem? T-mobile, telenor, vodafone?

Figyelt kérdés

2012. júl. 29. 19:42
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Nos köszi az eddigi válaszokat. De amugy szerintem jó a galaxy először iphone-t akartam de nem ér annyit mint amennyibe kerül másrészről pedig a a SGS2 legyőzte az iphone-t és e lett az év telója valamint tesóm haverjának mondhatni sógornak is ilyenje van azt mondja nagyon jó néztem róla véleményeket tapasztalatokat "próbákat" stb. szeretek biztosra menni a dolgaimban. És nagyon kevés negatív véleményt hallottam eddig a samsungokról másrészről az xperia s ugyanannyiba kerülne kb szoval ink samsung hamár abba biztos vagyok hogy jó. Visszatérve a kérdésre t-mobile nál lenne legjobb ár viszont telenornál 7000 ft vel drágább de belföldön korlátlan,ingyen net és facebook. De mondjuk ott a wifi szal igy még nem tudok dönteni mindig. media markt-be meg nagyon drága a szolgáltatókhoz képest. Ja és nem mondtam hogy az xperia s nem jó csak nem tudom milyen mert még nem fogtam kézbe de lehet még majd utána nézek mert jónak tünik
2012. júl. 31. 08:53
 12/19 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező: Ahogy gondolod, én is így szoktam választani többet megnézek, tesztek, videók meg minden és aztán választok. De vigyázz mert a menü tiszta más mint a samsungoknál. Nekem samsung jön be a legjobban aztán a wp7, sense, és azt a sony t hagynám is... Ha így nézzük hogy szertsz netezni akkor igen megéri.

jolinar...-- Nincs is nagy egod..ahoz képest hogy nem rég jött ki és te már 25 000 hozzászólást írtál ez által több ezer embert beszéltél le és ezzel a Samsungnak több milliós kárt okoztál :DDD Na ne nevettes :DD Az némileg naponta több mint 200 hozzászólás :DDD Nagyon sok időd lehet, nem gondolkozol hogy dolgozzál is?? Amúgy a telód iránt nincs nagy kereslet..tehát húzz bele jobban :)) Én meg csinálok a Samsungnak kis profitot megveszem a gyöngyszemet (SGS3), szept. végén szerettem volna, de most lépnem kell mert csődbe megy a cég egy jolinar nevű nagy sztár végett...

2012. aug. 1. 03:02
 13/19 anonim ***** válasza:

@03:02

Legközelebb gondolkozz kicsit, mielőtt ilyen logikátlan katyvasszal árasztanád el a kérdést.

A Samsung nem csak S3-ból áll. Naponta átlag 30 hozzászólást írok, ebből mondjuk 20 érinti a Samsungot, egy kérdéshez átlag 1.5 hozzászólást írok, tehát 70-80%-os hatékonysággal is naponta 10 embert beszélek le arról, hogy szemetet vegyen. Nagy jóindulattal vegyük a telefonjaik átlagárát 50 ezernek, ez napi 500 ezer ft kiesés. Vehetsz pár S3-at naponta, hogy behozz, sok sikert hozzá.

Mellesleg munkahelyet tudni kell választani, nekem belefér a munkaidőmbe az a napi 30 válasz.

2012. aug. 1. 05:46
 14/19 A kérdező kommentje:
na még mindig nem tudok választani jolinar miért tanácsolod annyira az xperia-t t-mobilenál azt mondták besárgula kép egy idő után erre adnak garanciát? egyébként a samsung sztem nem szar apámnak 9 éve uyanaz a telója samsung semmi baja mindennap használja ennyi ha adnak garanciát a sárgulásra érmével döntök
2012. aug. 6. 15:37
 15/19 anonim ***** válasza:
Ezen látszik, hogy mennyire hülyék az értékesítők, semmi közük a telefonokhoz. Az Xperia S-ek közül a megjelenés utáni első héten volt kb 10 db, ami hő hatására sárgult, mind garanciában cserélték, azóta nem is fordult elő ilyen hiba.
2012. aug. 6. 16:26
 16/19 A kérdező kommentje:
ÉS később az idővel nem fognak különféle hibák kijönni? mert még mondhatni új a samsung egy éve kint van semmi rossz problem nincs vele
2012. aug. 6. 18:45
 17/19 anonim ***** válasza:

Nem valószínű, fél év alatt már kijött volna.

Az S2 közel sem hibamentes, eleve ott a legnagyobb hiba, hogy még ilyen erős hardverre sem voltak képesek normális gyári szoftvert írni, főzött rom nélkül lassú - még a korabeli kétmagos telefonoknál is lassabb volt, nemhogy az újaknál.

2012. aug. 6. 19:20
 18/19 A kérdező kommentje:
a gsm line telefon teszt nél meg másik tesztvideónál mást mondtak azt mondták gyors na mind1 még 2 ember van akit meg akarok kérdezni rajtuk mulik
2012. aug. 6. 19:37
 19/19 anonim ***** válasza:
Nem akarok beleszólni de mért hagyod hogy mások döntsék el helyetted hogy milyen telót vegyél?Azt vedd ami tetszik.(Gondolom ez esetben az S2,amivel különben is jobban jársz)
2012. aug. 6. 19:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!