Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Samsung galaxy s2-őt szeretnék...

Samsung galaxy s2-őt szeretnék vásárolni szerintetek melyik telefon szolgáltatónál tegyem? T-mobile, telenor, vodafone?

Figyelt kérdés

2012. júl. 29. 19:42
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
Leginkább egyiknél sem, nem éri meg. A T-nél vegyél Xperia S-t.
2012. júl. 29. 20:05
 2/19 anonim ***** válasza:
59%
Jolinar maradj már a sz*ros xperia s ....midenhova ezt írod ki, idegesítel már!!! Nem érted a kérdező, nem azt kérdezte miylet vegyen hanem hol vegyen egy SAMSUNG GALAXY S2 telefont nem xperia s-t!!! Szerintem T-mobile és nagyon jó választás.
2012. júl. 30. 02:42
 3/19 anonim ***** válasza:
Szerintem is a T-nél nézd meg először.
2012. júl. 30. 09:12
 4/19 anonim ***** válasza:
T.mobile
2012. júl. 30. 15:00
 5/19 anonim ***** válasza:
A Telenor-nál nehogy vegyél valamit mert ott minden méreg drága
2012. júl. 30. 15:02
 6/19 anonim ***** válasza:

Kedves jolinar... telefonról voltam. Az idegtől és attól hogy nem éppen 10 óra volt nem írtam helyesen. örülök hogy te tudsz helyesen írni...legalább valami. Arcomból meg nem veszek vissza mert idegesített hogy kb 15 telefonos kérdést megnéztem és te majdnem mindehol ezt írtad ki. Az oké hogy olyan kérdésre: Milyen telefnot vegyek, de olyanokra mind ez is.. na neee.

Visszatérve a kérdéshez igen azt én is hallotam, hogy a telenornál drágábbak a telefonok.

2012. júl. 30. 22:57
 7/19 anonim ***** válasza:
Igen, jól látod, azért vagyok itt, hogy ne hagyjam, hogy az emberek rossz/túlárazott telefont vegyenek. A Samsung összes telefonja beleesik valamelyik kategóriába (vagy mindkettőbe), nem csoda, hogy mindről lebeszélek mindenkit.
2012. júl. 30. 23:19
 8/19 anonim ***** válasza:
De őt nem lebeszélni kell!! Ha neki az tetszik. Nekem is tetszik a SGS3 és errő senki nem tud lebeszélni...
2012. júl. 30. 23:25
 9/19 anonim ***** válasza:
Téged lehet, hogy nem, a kérdezőt nem tudhatod. 25 ezer hosszászólással már több ezer embert sikerült lebeszélnem, 70-80%-os a siker. Nekem elég - bár ettől a pár tízmilliós bevételkieséstől még nem fogja megváltoztatni a Samsung az üzletpolitikáját, sajnos.
2012. júl. 30. 23:45
 10/19 anonim ***** válasza:
0%
Figyelj Jolinar.Én köszönöm eme tevékenységedet.Legalább több samsung teló marad nekünk(samsung fanoknak ahogy te nevezed).Ti vegyétek a kínai szardarabokat nekünk jó lesz a minőségi cucc is.
2012. júl. 31. 08:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!