Androidos alkalmazás csak nettel indul? Hogy is van ez?
Vannak egyes alkalmazások amelyek csak akkor indulnak el, ha van internetkapcsolat. Ez mit takar? Tehát csak a program elindításához kell a kapcsolat és utána nincs adatforgalom, vagy amíg az adott programot használom, adatforgalmam van?
El tudnátok ezt nekem magyarázni? Köszi szépen.
Konkrét alkalmazást légyszíves.
Köszi szépen.
Azt nem tudom, de mégis mit töltene? Nem értem, igaz inkább már ez a játék az online-ra épűl, de akkor is mit töltene?
Amúgy már kipróbáltam. A játék futtatása közben, kiléptem az asztalra, kikapcsoltam a wifi-t, visszaléptem és futott tovább a játék rendesen. Viszont ha nincs netkapcsolat, ill. az "adatkapcsolat a háttérben" bepipálva, egyszerűen nem indul el a játék. Amúgy a fifa 12 is ilyen(nem mindegyik verzió). Van internetcsomagom, csak nem szeretném ha mondjuk lekapkodná a megákat, és ezért kérdeztem. Viszont, hogy most rájöttem arra, hogy ha közben kikapcsolom a netet és müxik tovább, tárgytalan lett a kérdés is :) Köszi a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!