ITunes-ra és Google play-re fejlesztett programok, játékokért mennyi pénzt lehet keresni?
Vagyis ha megtanulok fejleszteni android és iOS-re akkor ha fizetőként teszem elérhetővé, akkor az ott megjelenített árnak mennyi százalékát kapom meg?
Próbáltam a hivatalos oldalon keresni, a Google play-en, de semmi erre utaló infót nem találtam, mintha nem is lehetne ezzel pénzt keresni.
Androiddal nagyon nehezen lehet kaszálni, az Apple-nél hiába a 30% levonás, sokkal többen vesznek cuccokat.
Apple-t általában az vesz, aki pénzesebb, ebből az következik hogy valószínűleg többen is vásárolnak hivatalosan programot. Nézd meg az Android felhasználókat, kb a 80%-uk rootolt cucc meg főzött rom meg anyámkínja, és egy darab vásárolt program sincs rajta.
Előző vagyok.
Viszont ennek van egy hátulütője is. Csak Apple gépeken lehet fejleszteni. Én is egyébként Apple szoftverfejlesztő szeretnék lenni, csak én Mac OSX-re is szeretnék majd. Viszont ha elég jól megtanulod, a használatát, és befektetsz kb 200.000ft-ot egy Mac Minibe, akkor elég hamar visszahozza az árát. Két távoli ismerősöm is Apple fejlesztő, és nekik nagyon bejött, ők ebből élnek és nem is rosszul.
Köszi előző
Írtam egy privát üzenetet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!