Mit vegyek inkább? Egy használt 160 GB-os használt Ipod Classicot, vagy egy használt Motorola Defy-t/Samsung Galaxy S-t?
nem:)
Ipod classicot akartam venni, mivel ugye van 160 GB-os merevlemeze, ráadásul az elsődleges szempont a zene. Pont azért is lenne jó, mert mindenem rá tudnám pakolni.
Viszont ismerőseim mondták, hogy szerintük ne vegyem, pláne használtan ne, mert hamar tönkremegy, meg amúgy is sokkal jobb befektetés lenne egy új okostelefon.
És akkor én meg eltanácstalanodtam. Most galaxy 3-om an, igazából nincs rá panasz. Néha lassú, mint a dög, de elbírom. Fényképezni, játszani nemigen szoktam vele. Netezésre, olvasásra és zenehallgatásra an használva.
nálam van egy 5 éve (majdnem) müködő első generációs iPod Touch... iPhone 3G-m kihuzta hibanélkül az 1 évét, és a mostani 4S-emnek se volt soha semmi baja, és az iPod Nanom is már 2éves (5G).
Ami nagyon hamar tönkremegy nálam az a vezeték (6hónap) és a füles (jó esetbe 9)
#5 vagyok
Volt egy iPhone 2g-m ami felrobbant
Volt egy iPod nano 6g-m aminek beragadt a bekapcsoló gombja (ezt garival cseréltük)
Volt egy iPad 2-m aminek háttérvilágítás szivárgása volt. (ezt is garival cseréltük)
Am ha valakit érdekel az iPad 2-m (16gb wifi gyári fóliás) 90k-ért, az iPod-omat (16gb használt) meg 30k-ért adom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!