Mi a véleményetek a samsung telefonokról?
Az, hogy túl van árazva. Nem a többi olcsó, hanem ez a drága.
A TouchWiz egy elb*szott sz*r.
A szoftverfrissítést leszarják.
Azért kerül annyiba, amennyibe, mert te azt a SAMSUNG feliratot és a reklámokat fizeted ki.
Néhányan azt sem tudják, hogy mi az a HTC, mikor az egyik legjobb mobilgyártó, csak nem költ reklámokra.
Az
Kár volt leírnod, úgyis lepontoznak a p*csába.
Úgy, hogy tényekkel válaszoltam a kérdezőnek, meg pro vs. kontra összehasonlítással.
Mert az qrvajó, hogy itt vagy egy csomó sablonos farok, egyik sem képes felvállalni itt a nickjét, de trollkodik.
Kérdező: Megkérdezhetem, miért pontoztál le, és hogy mi kivetni valót találtál az előző hsz-emben?Mert érdekes az enyémre nem tudtál válaszolni, de a másik samsung fanra azonnal bólogattál, mint a kiskutya...
És a többi vérpistike miért pontozott le? Értelmes válasz, méginkább értelmes indok már nincs erre, ugye?!
91621: Én abszolult a te véleményeden vagyok. De én egyetlen normális Samsungot ismerek, ami még támogatás alatt van és lassan 2 éves, az pedig az Omnia 7. Lehet, hogy egy szutyok a kijelzője, de milliószor jobb, mint valamelyik Galaxy...(magán vélemény)
A családban van egy S Wawe 1. 1,5 piscagyors volt....most meg üzenetet nem lehet vel írni, egy anno 100 000 ft-os telefonról, mert annyira lassú. Pedig nem volt agyon használva. Beszart rajta a 3G modul, a szervizben csak annyit mondtak, hogy a Bada OS hibája az 1.2-ben. 3x volt frissítve. Legutóbb fél éve és mégis lassul. A kijelzője szép, meg minden, de 1 GHz-nél ne lassuljon a rendszer könyörgöm...na és akkor így akartak velem androidos meg badás sasmungot vetetni...hát inkább kihagyom. Maradjon a falon a Samsung TV-nek.
Érdekes viszont a wp7-es samuk teljesen normálisak....nem is tudom miért....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!