Melyik telefont érdemes meg venni?
Figyelt kérdés
3 telefonon gondolkodtam leírom mindet és mellé írom miért.
1.Iphone 3gs -azért mert olcsó lenne és maradna pénzem még pár dologra
2.Iphone 4gs nagyon tetszik a formája a gyorsasága és az apple logó a hátlapján
3.Samsung galaxy s III azért mert úgy tudom,hogy jobb az iphone-nál és gyorsabb is,nem akarok olyan telefont ami egy év múlva vagy cserben hagy vagy már nem lesz aktuális olyat szeretnék ami egy év múlva is király telefon legyen.
Kérek mindenkit,hogy értelmes válaszokat adjon.Köszönöm
2012. júl. 26. 17:58
1/3 anonim válasza:
Szerintem inkább One X-et vegyél, mert az ugyan olyan jó, vagy talán még jobb is, mint az s3, és olcsóbb is.
De ezek közül az s3 a legjobb.
2/3 anonim válasza:
Szerintem is inkább One X. Olcsóbb ezeknél, menő és nagyon jó telefon. De ha mindenképpen ez a három tetszik akkor SIII. Ez még 2-3 év múlva is jó lesz, hiszen a mostani alkalmazások még csak 1 mag 1-1,4 Ghz-re vannak írva. Ezek után még a két magos alkalmazások fognak jönni és csak utána a négymag. Szóval S III.
3/3 anonim válasza:
Hát ha még nem vetttél telefont, ne hallgass erre a sok hülyére! Az iphone a legstaboliabb, és legjobb telefon, valamiért ez a mániáuk hogy szr az iphone, de az s3 tele van értelmetlen, használhatatlan szarokkal! Az iphone minig is a legjobb lesz!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!