Meg lehet ezt oldani?
Figyelt kérdés
Van egy SE w580i-m, és annak ugye van fülhallgatója. Na most azt szét lehet szedni, úgy hogy egy ilyen kis dugós vége van ( [link]
Van olyan kábel, amivel meg lehet oldani, hogy 5.1-es hangfalszettet is rá tudjak dugni? (Annak 3 dugója van)
Hol kellene ilyesmi iránt érdeklődni?
2009. júl. 16. 11:59
1/7 anonim válasza:
Talán a telefon boltban érdeklődnék... :D
2/7 anonim válasza:
szerintem ha esetleg rá tudnál dugni egy 5.1es hangfalat a telefonra akkor szétolvadna a telefon belseje
vagy ha nem akkor csak simán kikapcsol a teló mert lemerul
de nem hiszem hogy megoldhato lenne :S
(esetleg egy telefonról fogsz 5.1es zenéket hallgatni és 2órás filmeket nézni XD)
3/7 anonim válasza:
hülyeség ...nem olvadszét csak kb meghallod az elsö két hangot és lemerül..enyi ha külsöleg megtáplálod fesz el az 5.1 et akkor semmi akadája...amugy meg van átalakitó!
4/7 anonim válasza:
elözö vagyok...most gondolkodom hogy 5.1 ezért nem is tud lemerülni a telod mert csak a hálozatrol tudod müködtetni ...ennyi ugyhogy sikerül csk kell pár átalakitó!
5/7 A kérdező kommentje:
én is úgy gondoltam, hogy előtte az 5.1-et rádugom a hálózatra... ilyen hangeszköz szaküzletben érdeklődjek, vagy informatikai szaküzletben? hol elképzelhetőbb, hogy jól lehúznak, azért mert nem értek ehhez?
2009. júl. 19. 11:57
6/7 A kérdező kommentje:
hahó, válaszolók!
2009. júl. 19. 17:02
7/7 anonim válasza:
sry:D
vagyok...:)
nem fognak lehúzni csak magyarázd el mit akarsz mivel össze hozni és segitenek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!