Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Samsung omnia, Nokia 5800...

Samsung omnia, Nokia 5800 Xpress M, Iphone vagy Sony Ericsson x1?

Figyelt kérdés
Melyik a jobb és miért? szerintetek. Venni akarok egyet közülük és nem tudom melyiket
2009. júl. 15. 20:58
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
iPhone csak a divatozásból van. elég gyenge teló, nagyon hamar tönkre megy. Sony Ericcson meg mennyire egy lefutott márka lett?? Nokia.
2010. febr. 12. 22:29
 12/13 anonim válasza:
En mar 3 honapja hasznalom a Nokia 5800am , es kifogastalan,rengeteg dolgot tud(ingyenes GPS,WiFi,3.2Mp kamera,belsokamera,fenyerzekelo,giroszkop,sztereo hangszoro..... es meg sokaig sorolhatnam).Csak ajanlani tudom mindenkinek,nagyon megeri az arat!!!!
2011. jan. 28. 11:05
 13/13 anonim ***** válasza:
Az említett telok közül mindegyik elavult már kicsit,de az 5800 iszonyatosan megbízható,és ha nem "hülyegyerek" nyomkodja, akkor elég stabil is.Nekem több mint 1 éve van 5800 -ám de a tudása alapján még nem adtak ki olyan telot, ami annyival jobb lenne,hogy lecserélném, de mivel a Symbian kezd elavulttá válni, lehet,hogy áttérek Androidra.
2011. jan. 28. 13:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!