Samsung omnia, Nokia 5800 Xpress M, Iphone vagy Sony Ericsson x1?
Figyelt kérdés
Melyik a jobb és miért? szerintetek. Venni akarok egyet közülük és nem tudom melyiket2009. júl. 15. 20:58
1/13 anonim válasza:
Csakis Nokia-t vegyel mast nem szabad mert nem megbizhato. A nokia a legjobb es a legmegbizhatobb telefonmarka es a te helyedbe gondolkozas nelkul azt venem, mert halotam h az omnia alaplapja nagyon hamar tonkremegy az iphone sz@ar meg videozni sem lehet kulon program nelkul az eredetivel es a Sony pedig nem a l;egmegbizhatobb!
2/13 anonim válasza:
Omniánk volt, a GPS-e tré... nem tetszik. Én nemsokára 5800t veszek elvben
3/13 anonim válasza:
Sony!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!X1!!!4
4/13 anonim válasza:
Nokia 5800-om van és szerintem nagyon megérte én imádom
5/13 anonim válasza:
AZ X1-est azt végülis a HTC gyártja azok meg elég jó kütyük.
Esetleg még a HTC tuch pro 2 és a Diamond 2 amik még hasonló árban vannak és jók. Én az X1 és az Omnia közül választanék.
6/13 anonim válasza:
Első válaszoló, te ostoba fajankó! Annyira közönséges és buta vagy. Miért kell így lejáratni a többi márkát? Kicsit túlzol ezzel a nagy Nokia-imádatoddal! De az a te dolgod, hogy mit szeretsz, az egy másik, hogy ezt ajánlod, de ha lehet, kultúrált formában! Más márkák sértegetése nélkül. Szánalmas az írásod. Bocsi az offért, de már nagyon zavarnak ezek az okoskodó, műveletlen taplók.
7/13 anonim válasza:
Utolso valaszolonak!
Most mi a baj???
Ha a nokiat ajanlom akkor avval mi van?? Az a legjobb ez a tuti es az ijen az ostoba fajanko mint Te. En valaszoltam a kerdesre de te nem ugy h nincs mit keressel itt!
8/13 anonim válasza:
Nem azzal van a baj, hogy mit ajánlasz hanem ahogyan ajánlod.
9/13 anonim válasza:
23:20-as, köszönöm. Itt egy intellektuális ember, aki legalább megérti a felvetett problémámat.
10/13 anonim válasza:
legalább a helyesírására figyelne! ha már itt oltogatni akar
mind1
én most fogok omnia-t venni, rengetege jót hallottam róla...
csak miután megvetted, ajánlatos 1 romfrissítés, így az akkuidőd majdnem megtriplázódik, és gyorsabb is lesz sokkal
omnia 4ever :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!