Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Aki már rendelt a telenor...

Aki már rendelt a telenor netshopból telefont, azt mikor hívták fel?

Figyelt kérdés

Xperia mini pro-t rendeltem bónusz programmal(készülékcserével) vasárnap este, de még most sem hívtak fel! És a neten az van kiírva, hogy Csütörtökön délután kiszállítják. A megrendelés állapota: teljesítés alatt.

Felhívtam 1220-at és azt mondták, hogy addig nem szállítják ki, amíg fel nem hív engem telefonon egy ügyintéző egyeztetni a kiszállítás részleteit.

De mikor fog hívni? Mert már elvileg csütörtökre itt kellene lennie a telefonnak.

Már elég sok helyről rendeltem, de a megrendelést követő 24 órán belül mindig felhívtak, csak most nem.

2012. júl. 24. 13:16
 1/6 A kérdező kommentje:
esetleg ha van itt valaki, aki a telenornál dolgozik az meg tudná nekem nézni, hogy mi van a rendelésemmel, ha megadnám a rendelésazonosítót?
2012. júl. 24. 13:20
 2/6 anonim ***** válasza:
Nem biztos hogy hívnak. Csütörtökön kiszállítják nyugii :D
2012. júl. 24. 13:25
 3/6 A kérdező kommentje:

Rendben....

Már most azon is gonfolkodtam, hogy lehet rossz telefonszámot adtam meg....

Ez gond lenne?

2012. júl. 24. 13:28
 4/6 A kérdező kommentje:
*gondolkodtam
2012. júl. 24. 13:31
 5/6 anonim ***** válasza:
Szállítás előtt egy nappal hívtak fel engem. Ha pedig rossz telefonszámot adtál meg az nyilván hogy gond.
2012. júl. 24. 14:39
 6/6 anonim ***** válasza:
Előző vagyok. Úgy értem hogy a kiszállitás előtt egy nappal hívtak fel.
2012. júl. 24. 14:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!