Milyen telefont vegyek?
Milyen telefont vegyek?
HTC One X vagy LG Optimus 4X HD
Galaxy S3-at nem szeretnék, mert nem nagyon jön be a Samsungok kezelőfelülete, és nem tetszik az alakja.
12/F
12 évesen nyilván nem te fogod venni, hanem apu, vagy anyu, vagy esetleg mindketten összedobják, amijük van, hogy kicsi szíved vágyát kielégítsék.
Egyébként One X.
Csak aztán ne feledd el szépen megköszönni azt a "játékszert", anyu abból a pénzből vesz, amiért egy hónapig melózik, és fél perc alatt eltapsol egy üzletben.
Kezdetnek nem lenne elég, egy huawei y200, hogy megismerkedj a rendszerrel, és ne egy 150 ezres telefont barmolj el?
12 évesen nyilván nem te fogod venni, hanem apu, vagy anyu, vagy esetleg mindketten összedobják, amijük van, hogy kicsi szíved vágyát kielégítsék.
Egyébként One X.
Csak aztán ne feledd el szépen megköszönni azt a "játékszert", anyu abból a pénzből vesz, amiért egy hónapig melózik, és fél perc alatt eltapsol egy üzletben.
Kezdetnek nem lenne elég, egy huawei y200, hogy megismerkedj a rendszerrel, és ne egy 150 ezres telefont barmolj el?
Egyébként One X.
Kezdjük ott, hogy mit kezdjek egy Huawei Y200-al, mikor most van egy Xperia Ray-om. Ismerem az Android rendszert.
A szülinapomra lenne a telefon.
Nemmellesleg Svájc-ban élünk, ahol tudniillik 500ezer és 1millió az átlagkereset forintba átszámolva.
Szóval pénz az bőven van rá, nem értem mit idegeskedsz, nem is a te telefonod, de már ítélkezel, hogy ennyi idősen minek 4 magos telefon. Imádom az ilyet.
És, miért csak az 1%-t udnám kihasználni a telefonnak? Ugyan már -.-"
Amúgy meg kösz a válasz normális részét!
Szerintem LG!
Különbség a két teló közözött a kijelzö minősége és az akku.
A hox-é sima IPS az lg viszont HD IPS!
Jelenleg az LG opt 4x HD-ban van a legnagyobb okostelefonba tervezett 2150 mAh-es akkumlátor, és nemsokára jön a fejlesztés az Eco mode amivel ideiglenesen a telefon bármely magja leállítható lesz.
(Nem sokkal vagyok nálad idősebb de én is 4 magost szeretnék.)
Utolsó előtti: Nem veszekedés ez, de 12 évesen nyilván nem ő fogja venni a telefont.
Utolsó, akkora baromságokat hordasz össze...
HOX-ban IPS panel? SLCD 2, de hogy ne szaladjunk előre..a HOX felbontása 1280x720. Mi ez, ha nem HD?!
A másik...az a legnagyobb akku dolog.Mi van akkor a Motorola Droid Razr Maxx-szal, aminek 3300 mAh-ás a gyári aksija?
ECO szabályozás meg mit tudomén?Mi a bánatnak? A tegra 3-ban azért van az 5-ik, központi szabályozó mag, aminek nincs más dolga, minthogy lelövi a feleslegesen futó prcesszormagokat, ha egyszer nincs rá szüksége.Innentől kezdve nem értem, hogy minek ajnározod az LG-t?!
A HOX-ban ugyanúgy tera3-as SOC van, jobb az anyagminőség, az összeszerelés, de szoftveresen is jobb a szupport, illetve a gyári rendszer is Stabilabb...
Ezért inkább a HOX.
Nem akarok ezen senkivel veszekedni.
Azért van ez az oldal hogy másokat segítsünk a tapasztalatainkal, és nem vagyok hajlandó reagálni.
Neked is meg van a telefonról a vélemégyed akkor írd meg NEKI mert mást nem fog érdeklni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!