Mini pro-ra lesz ICS, play-re hivatalosan nem. Romokkal persze azt is lehet buherálni, de az meg a játékélmény rovására megy. A két telefon teljesen más célcsoportra készült, a play a mobil gamereknek, a mini pro nem. Ha játszani akarsz, filmet nézni, stb, akkor egyértelműen play, ha viszont nem, akkor mini pro, ilyen egyszerű.
2012. júl. 22. 23:19
2/8 anonim válasza:
Az xperia mini egy pár hét után elkezd szaggatni kicsit. A playt még nem próbáltam de melette szól a nagyobáb kijelző és a játék .Az a baj hogy használt érintős és néhány példánynál már újjonan nagy volt az illesztési hézag. Szerintem csak ismerőstől érdememes használtan venni vagy max ha előbb láttad. Amúgy ha úgy nézzük akkor a play a jobb.
2012. júl. 22. 23:24
3/8 anonim válasza:
Pro kontra:
Mini Pro:
-Kicsi
-Fizikai QWERTY
-ICS frissítés
-Azonos belső hardverek
Play:
-Nagy
-Fizikai gombok, kifejezetten játékokra
Én a Mini Pro mellett vagyok. Mind a kettő volt már a kezemben, és a Play nem valami strapa. (Egyet haverom vissza is vitt, mert önkényesen működött a kijelző.) Ha Mini Pro mobilt veszel, és esetleg azt is használtan tennéd (Isten tudja miért) a gyártási dátumra figyelj oda! Ami 11W38 előtti, azt nem szabad megvenni! Ha újonnan veszed boltban, akkor kb kizárt hogy olyan régit kapj.
2012. júl. 23. 00:10
4/8 A kérdező kommentje:
oké köszönöm mini pro-t veszek még 1 kérdés ha kiesk a kézböl és leesik 2-részre esik vagy csak karcolodik vagy semi baja(jobb esetbe)
2012. júl. 23. 00:33
5/8 anonim válasza:
Attól függ, mennyire, és hogy milyen magasból esik. Ha épp ki van csúsztatva, akkor egy keményebb esésnél sérülhet a csúszka, vagy a kijelző. Másképp "csak" karcolódik (Ha betont kap), esetleg kicsit szétesik. (Lejön a hátlap, és kiesik az aksi.)
De ez minden mobilnál kb így van. Én anno a Live-om véletlen kiejtettem. Nekirepült a falnak, onnét meg 1m-t esett a földre. Semmi baja sem lett, csak kikapcsolt. De azért vigyázz rá, mert ez nem fér bele a "reggel már ilyen volt" féle garanciába.
2012. júl. 23. 00:47
6/8 A kérdező kommentje:
és arra van essély hogy 2 részre megy (qwerty-képernyö)
2012. júl. 23. 00:59
7/8 anonim válasza:
Ne ejtsd le nyitottan amúgy ha utcán a kezedből kiesik akkor csinálhat utána furcsa dolgokat (tapasztalat)
2012. júl. 23. 01:10
8/8 anonim válasza:
Esett már nálam egy métert parkettára, a legrosszabb, ami történt, annyi volt, hogy szétcsúszott (nem szétesett, csak lenyílt a qwerty, mintha simán kicsúsztattam volna), meg a kijelző mellett feljött az illesztés (műanyag), de azt is vissza lehetett nyomni. Használatban semmi változás nem volt, nem produkált fura dolgokat nálam. Rá is ültem szegényemre párszor, de még csak nem is lötyög a kijelző, legalábbis nem jobban, mint egy lassan egy éves, agyonnyúzott telefonnak kellene :P
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!