Szabad használt de még garanciás telefont venni?
Bemutató?
Lehet én tudom rosszul de az az hogy csak egy modell ami a kirakatokba raknak hogyha esetleg betörnének ne a komoly készüléket vigyék el. Ennek csak a kinézete hasonlít a rendes mobilhoz de nem müködő képes. Hangsúlyozom lehet valamit félre mondtam :)(mármint azzal kapcsolatba hogy ez a bemutató)
Azok amiket az előző válaszoló említ a dummy telefonok. (vagyis nincs bennük semmi csak a keret és egy kép a kijelző helyén)
Nem éri meg bemutatódarabot venni. A bemutató darab a telefonüzletben reggeltől estig működik, miközben extrém sok felhasználó használja fel. Fél áron, rendes garanciával megfontolandó, de párezer forint spórolást nem ér meg. Ha pedig nem adnak rá rendes garanciát (szerintem a rendes garancia 2évnél kezdődik) már eleve nem nagyon vonzana.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!