Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » LG, SAMSUNG vagy HTC okostelefon?

LG, SAMSUNG vagy HTC okostelefon?

Figyelt kérdés
2012. júl. 22. 17:11
 1/9 anonim ***** válasza:

Lg szar

Samsung szar

Htc Kitűnő

2012. júl. 22. 17:11
 2/9 anonim ***** válasza:

Lg Optimus 4X HD szar? Nem.

Samsung Galaxy S III szar? Nem.

Htc Wildfire kituno? Nem.

Modelltol fugg amugy... az elso meg egy ratyi.

2012. júl. 22. 17:18
 3/9 anonim ***** válasza:

És megkérdezhetem utolsó, hogy ha már az LG-től és a Samsungtól a legjobbat hoztad példának, a HTC-nél miért a Wildfire-t említetted? Nyiván egy One X-szel kellene összemérni őket, és akkor a HTC viszi a prímet.

Szerintem HTC.Bár én HTC tulaj vagyok, nem is akarok más telefont.

2012. júl. 22. 17:38
 4/9 anonim ***** válasza:
Ha esetleg nem sikerult volna rajonni: Csak azt szemleltettem, hogy az elso ket gyarto is keszit 'kituno' telefont, es a HTC is csinal szart. A HOX termeszetesen szinten a kituno telefonok koze tartozik.
2012. júl. 22. 18:42
 5/9 anonim ***** válasza:
Samsungnak az S3 az egyetlen jo (bár szerintem az iphone 2g is minőségibb) telefonja , a többi szar , a htc-nek meg csak a wildfire volt az a telefon amire nem lehet büszke , na errő ennyit...
2012. júl. 22. 21:05
 6/9 anonim ***** válasza:

Ha összevetjük, hogy átlagosan a gyártóknak hány jó telója van, akkor szerintem ez a sorrend.

Sorrend: HTC, Samsung, lg.

2012. júl. 23. 11:09
 7/9 anonim ***** válasza:
Ennyire unikum Magyarorszagon a HTC? Annyian istenitik itt a gyik.hu-n. En is tudom hogy jo telefonokat gyart, de messze van a tokeletestol.
2012. júl. 23. 12:58
 8/9 anonim ***** válasza:
Na mondj csak jobb márkát mint a HTC (Apple-n kívül) !Hajrá!
2012. júl. 23. 13:00
 9/9 anonim ***** válasza:
Sony vagy HTC:D
2012. júl. 24. 10:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!